![]() ![]() |
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 24.08.2011 Ostrzeżenie: (0%)
|
prosze o ocene mojej strony
[CIACH] czekam na feedback
Powód edycji: [wookieb]:
|
|
|
|
|
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów |
Cytat Number of inline elements: 82 (1 299 338 bytes) Pogięło? |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 275 Pomógł: 32 Dołączył: 21.03.2006 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (20%)
|
Pierwsze wrażenie - nie wiem, do czego to służy. Jednak jak już się ogarnąłem i wpisałem, czego szukam, to zadziwiła mnie prędkość wyszukiwania - na prawdę duży plus tutaj.
Jednak trochę wyniki są przekłamane - [CIACH] Pierwszy link prowadzi do laptopa, który kosztuje ok 2500 zł, a nie prawie 10 000 zł. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 654 Pomógł: 121 Dołączył: 27.10.2007 Skąd: Poznań, Łódź Ostrzeżenie: (0%)
|
Mnie w kodzie urzekł ten fragment...
Nic nie zastąpi 3-krotnego dołączania skryptu jquery.ui (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Pozdrawiam |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 24.08.2011 Ostrzeżenie: (0%)
|
Cześć,
Co do błędu z przeliczeniem waluty: właśnie go sprawdziliśmy i naprawiliśmy. Okazało się, że Ebay wpierw sam przeliczał sobie EUR na PLN, a potem kolejne przeliczenie robił [CIACH], przez co ceny wyświetlały się 4 razy za duże.dlatego tez błędnie linkuje. Już jest ok. pzdr. Dodatkowo przypominam o opcji : Zakładka czyli automatyczne przeszukiwanie zasobów i informowanie użytkownika o nowych wynikach Jeśli poszukiwany produkt nie jest dostępny, wystarczy założyć Zakładkę, która będzie regularnie przeszukiwała portale, aż do skutecznego znalezienia produktu. Gdy tylko pojawi się on w sieci, robot wyśle maila z powiadomieniem, a użytkownikowi pozostanie jedynie podjęcie decyzji o zakupie. Jest to szalenie wygodne przy często zmieniających się ofertach ? jak aukcje czy zakupy grupowe ? gdzie czas to pieniądz, a zyskują najszybsi.
|
|
|
|
|
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 8 989 Pomógł: 1550 Dołączył: 8.08.2008 Skąd: Słupsk/Gdańsk |
Już raz usunąłem twój temat z prostego powodu.
1 Post i już walisz linki na jakąś stronę. Zamykam, linki usuwam. |
|
|
|
![]() ![]() |
|
Aktualny czas: 24.12.2025 - 15:27 |