![]() ![]() |
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 178 Pomógł: 51 Dołączył: 7.01.2009 Skąd: Gdańsk Ostrzeżenie: (0%)
|
Witam!
Wykonałem na potrzeby Allegro skrypt generujący kod do aukcji, wraz z szablonem i galerią. Skrypt ma kilka kroków: najpierw podaje dane opisu przedmiotu, a w drugim kroku podaje zdjęcia i ewentualnie kolory do nich. Wszystko działało poprawnie, dopóki nie była potrzebna do przerobienia większa ilość zdjęć. Fotografie są duże, mają 4000x3000, i skrypt je przerabia do rozmiarów 500x375 i dodaje logo wodne. Skrypt przerabia poprawnie 4 zdjęcia. Lecz gdy ustawię 6 zdjęć, i kliknę "Generuj" to formularz jakby od razu przeskakuje. Normalnie, gdy zdjęcia się przerabiają, pojawia się loader (na tej samej stronie). Kod:
Jestem w stanie udostępnić skrypt, lecz nie publicznie na forum gdyż za jego pomocą można by było nieźle namieszać na moim serwerze. Proszę o pomoc! |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 178 Pomógł: 596 Dołączył: 25.09.2009 Skąd: Piwniczna-Zdrój Ostrzeżenie: (0%)
|
Sprawdź i ewentualnie zwiększ w php.ini:
- memory_limit, - upload_max_filesize, - max_file_uploads, - post_max_size (w szczególności). |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 178 Pomógł: 51 Dołączył: 7.01.2009 Skąd: Gdańsk Ostrzeżenie: (0%)
|
W php.ini nie mam takiej opcji: max_file_uploads
Ale resztę mam - pozwiększałem i działa. Dzięki! |
|
|
|
![]() ![]() |
|
Aktualny czas: 24.12.2025 - 07:46 |