![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 110 Pomógł: 1 Dołączył: 17.09.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam. Czy funkcja alert powinna mi zatrzymywać skrypty na stronie za sobą ? Podobnie jak dziala funkcja die() w PHP... Mój kod skomplikowany nie jest ale go wyślę gdyby miało to w czymś pomóc
ogolnie wszystko dziala... komunikat poprawnie sie wyswietla, jednak po nacisnieciu OK strona jakby stawala i nie wczytywala sie dalej ... czy to normalne i musze zrezygnowac z wyskakujacych komunikatow czy moze istnieje jakies rozwiazanie tego problemu ? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 958 Pomógł: 574 Dołączył: 23.09.2008 Skąd: wiesz, że tu jestem? Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 110 Pomógł: 1 Dołączył: 17.09.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
coś sie przyczepił raz do zmiennej $PHP_SELF ze nie wie z kad sie wziela ( jest umieszczona w adresie i funkcjonuje dobrze do momentu gdy zaczyna dzialac ta funkcja ), raz do dzielenia przez zero ( chociaz to chyba nie powinno zatrzymywac strony ) no i raz do jednej mojej zmiennej ze nie wie o co chodzi ;P
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 447 Pomógł: 191 Dołączył: 26.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat z kad wrrr alert już ma to do siebie że przerywa interpretowanie strony i nic to nie ma do php. zobaczcie sami na tym przykładzie : </html> Ten post edytował peter13135 12.08.2011, 21:44:55 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 2.10.2025 - 21:17 |