![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 9 Pomógł: 0 Dołączył: 7.06.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
mam coś takiego
i chciałbym teraz przekierować na podstronę index.php?IDprotokol=$IDprotokol kilka rzeczy wypróbowałem, ale nie wiem, użyc do tego header (IMG:style_emoticons/default/questionmark.gif) Pomoże ktoś (IMG:style_emoticons/default/questionmark.gif) Ten post edytował malin23 1.08.2011, 14:54:58 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 24 Pomógł: 0 Dołączył: 30.07.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 495 Pomógł: 245 Dołączył: 1.07.2009 Skąd: Bydgoszcz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No ale z czym masz problem?
Możesz użyć header albo przekierować htmlem. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 9 Pomógł: 0 Dołączył: 7.06.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
no właśnie tak nie działa. Dopiero się uczę php i mogę się wykładać na podstawach, ale umieściłem to w if jak i poza. I nie działa. Pokazuje tylko komunikat Last inserted record has id i oczywiście wyświetla na końcu odpowiednio kolejne id. Skrypt jest dużo większy, nie wiem czy cały wklejać, czy ma znaczenie to co wcześniej napisałem. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 559 Pomógł: 93 Dołączył: 4.03.2008 Skąd: Olsztyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
wklej ponad tym: error_reporting(E_ALL) i powiedz czy jakieś błędy są. Wklej kod z header();
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 24 Pomógł: 0 Dołączył: 30.07.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To błąd gdzieś indziej bo przekierowanie powinno działać, kod testowany ...
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 559 Pomógł: 93 Dołączył: 4.03.2008 Skąd: Olsztyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Znając tego typu skrypty programista zawsze wywala większość błędów w tym E_WARRING, czyli nie widzimy błędu ale on tam jest. W pliku błędów poszukaj błędów zawierających w treści header
|
|
|
![]()
|
|
mam coś takiego i wyświetla mi Last inserted record has id 26 nic innego mi nie pokazuje. jak coś to mogę wkeić całość, powyżej łącze się z bazą, wyświetlam z bazy kilka rzeczy, mam formularz. |
|
|
![]()
|
|
poczytaj o ob_start i ob_end_flush. Innych pomysłów nie mam (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
error_reporing daj na początku index.php Ten post edytował buliq 1.08.2011, 22:15:05 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 4 069 Pomógł: 497 Dołączył: 11.05.2007 Skąd: Warszawa ![]() |
Dajesz printf przed header()... Przed header nie może być nic wyświetlone.
|
|
|
![]()
|
|
to jest cały kod, i w takiej postacie header nie działa, błędów tez nie wyświetla żadnych. Czy może ktoś pomóc to przeanalizować, ewentualnie o czym poczytać. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 655 Pomógł: 556 Dołączył: 17.03.2009 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Bo nie ma prawa działać, napisał już o tym Spawnm, a gdybyś zastosował się do rady o error_reporting to nie musiałbyś długo szukać:
"headers already sent" wpisz to magiczne hasło w wyszukiwarce na forum albo w google. |
|
|
![]()
|
|
I ja również podpowiedziałem. ob_start na początku pliku załatwi sprawę (powinien)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 2.10.2025 - 16:36 |