![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 550 Pomógł: 9 Dołączył: 29.05.2009 Skąd: Ostrów Wielkopolski Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
mam problem z checkbox. Tak wygląda pod Ie 9: http://imageshack.us/photo/my-images/546/ie9z.png/ a tak poprawnie: http://imageshack.us/photo/my-images/814/mozillae.png/ Spotkaliście się już z takim problemem? Pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 355 Pomógł: 533 Dołączył: 15.01.2010 Skąd: Bydgoszcz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja nie, a Ty?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 550 Pomógł: 9 Dołączył: 29.05.2009 Skąd: Ostrów Wielkopolski Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Też nie
![]() Osobiście nie korzystam z ie. Ale dostałem taką fotkę i poproszono mnie o poprawienie tego. Jednak nie mogę sobie zainstalować ie 9 bo mam Windows Xp więc proszę was o pomoc. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 61 Pomógł: 12 Dołączył: 1.05.2011 Skąd: Kielce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
może jakiś kod byś wkleił ?
-------------------- Ogarniam COŚ WIELKIEGO :] |
|
|
![]()
|
|
Kod <div class="right"> <input type="checkbox" class="d_dodaj_checkbox" value="tak" name="dodatkowe_odpowiedzi"> </div> do tego css Kod div input { display: block; float: left; width: 445px; } |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 61 Pomógł: 12 Dołączył: 1.05.2011 Skąd: Kielce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kod div input { display: block; float: left; width: 445px; } to oznacza że masz input czyli ten checkbox szerokość(width) ustawioną na 445px ;] skasuj to :} i po kłopocie ;D -------------------- Ogarniam COŚ WIELKIEGO :] |
|
|
![]()
|
|
Właśnie tak przed chwilką zrobiłem, mam aplikację po kimś do poprawek mam tylko nadzieję, że w innym miejscu nie narobi mi to kłopotu.
Dzięki za pomoc YO. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 00:46 |