![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 15 Pomógł: 0 Dołączył: 14.04.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, chce aby ktoś ocenił ten serwis.
Obecnie jest dość skąpy w grafice jak i treści. www.ip-traffic.com.pl |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 248 Pomógł: 55 Dołączył: 1.06.2010 Skąd: mam to wiedzieć? Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
www.ip-traffic.com.pl - dla leniwych...
Strona bardzo prosta, wylistowanie czegoś tam przechodzi na prawą kolumnę, a chyba tego nie chcesz? W ogóle po co ta strona istnieje? Jaki jest jej cel? IMO serwisy powinny głośno i od razu przekazywać użytkownikowi powód swojego istnienia - po co są. Twoja strona jest "szara" - niczym się nie wyróżnia, brak tam życia. Nie oddawaj wersji demo do oceny, bo wersję demo oceny dostaniesz. Aha - konto to załóż testowe... |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 333 Pomógł: 137 Dołączył: 25.03.2008 Skąd: jesteś?? Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Na forum nie było kiedyś już identyczne projektu? Nie jesteś tą samą osobą?
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 15 Pomógł: 0 Dołączył: 14.04.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Na razie grafika jest taka jaka jest ponieważ nie stać mnie na inną.
Co do projektu to możliwe że był, ale wtedy dysk uległ mi spaleniu razem z linkami do for. Na razie jestem na etapie jakiegoś pozycjonowania strony, czytam wszystko co się da na ten temat. Dzięki za ocenę może ktoś jeszcze doda coś. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 116 Pomógł: 2 Dołączył: 19.02.2008 Ostrzeżenie: (50%) ![]() ![]() |
93 Errors.To jest Tag soup. Polecam łopatologiczny wręcz kurs html
|
|
|
![]()
|
|
Wiem o tych 93 Errors. Niby kod jest ok, nic mu nie brakuje, a wyskakują errory kodu.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 254 Pomógł: 39 Dołączył: 6.12.2010 Skąd: localhost Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
@Kujawska tylko cud uratuje cie przed %
Chcialem zalorzyc testowe konto, i chyba wszystko dobrze poszlo, ale nie da sie zalogowac. Chyba ze trzeba aktywowac, ale nie widzialem takiego komunikatu, jestem na telefonie (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 116 Pomógł: 2 Dołączył: 19.02.2008 Ostrzeżenie: (50%) ![]() ![]() |
Jeżeli używasz walidatora W3C to tam jest opis każdego błędu i sugestie naprawy.
|
|
|
![]()
|
|
drozdii07 - aktywacja jest na mailu ( już masz aktywne )
kujawska - sprawdzałem na takiej stronce błędy, lecz w plikach jest kod zgodny. Ten post edytował maclaim 3.07.2011, 11:46:11 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 254 Pomógł: 39 Dołączył: 6.12.2010 Skąd: localhost Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Konto testowe.
Login: test Haslo: test |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Administratorzy Postów: 1 552 Pomógł: 211 Dołączył: 7.07.2009 Skąd: NJ ![]() |
Można zbierać punkty dla kogokolwiek zmieniając ręcznie id (i bez logowania?) - http://ip-traffic.com.pl/pkt.php?id=21, a to chyba powinno być trochę lepiej zabezpieczone, co?
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 22 Pomógł: 0 Dołączył: 30.06.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dla mnie brzydki design, strona typowo amatorska (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nie założyłbym tam konta.
To tylko moje zdanie (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 778 Pomógł: 84 Dołączył: 29.07.2010 Skąd: Gliwice / Pławniowice Mistrz niezmordowanej klawiatury. Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
Zrób szyfrowanie hasła ! bez tego nie powinieneś tutaj pisać tematu !
Edycja profilu strasznie mozolnie działa i często resetuje połączenie, ogólnie bardzo wolno wszystko działa, a wyobraź sobie jak będzie więcej osób. Słabo zabezpieczone (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Ten post edytował toaspzoo 3.07.2011, 12:59:06 |
|
|
![]()
|
|
Podpowiadam.
<br> to zły znacznik dla xhtml i często zastosowany niepotrzebnie np w <ul> Ale najgorsze to <center> </body></html></center><br><br> w samym środku kodu. Wydaje się,że bez znajomości podstaw html przerobiłeś być może dobry szablon. |
|
|
![]()
|
|
Daiquiri - Inne serwisy mają podobnie, można zapisać sobie w pasku i mieć pod ręką bez logowania do serwisu.
Co do kodu, <br> niestety ale tego nie wczepiałem. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarząd Postów: 1 512 Pomógł: 2 Dołączył: 22.04.2002 Skąd: Koszalin ![]() |
zapraszam jak bedzie co oceniac
wrzucacie byle gowno dla samego wypozycjonownaia, ilosci wejsc. Temat zamykam szkoda moich i innych oczu. Jak sam napisales "Witam, chce aby ktoś ocenił ten serwis. Obecnie jest dość skąpy w grafice jak i treści. " Jak skończysz wróć. |
|
|
![]()
|
|
A co powiecie na taką grafikę (IMG:style_emoticons/default/questionmark.gif)
www.ip-traffic.com.pl |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 306 Pomógł: 42 Dołączył: 25.03.2010 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jest słabo, strona nieczytelna moim zdaniem.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 467 Pomógł: 39 Dołączył: 7.11.2010 Skąd: Raz tu, raz tam Ostrzeżenie: (30%) ![]() ![]() |
Starej wersji nie widzialem a co do nowego wygladu to bardzo mi sie podoba ale:
- dalbym jasniejszy tekst albo ciut wiekszy - i wywalil bold dla hover w menu, strasznie mnie to denerwuje jak cos sie rozszerza:S |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 25.09.2025 - 19:26 |