![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 642 Pomógł: 2 Dołączył: 9.03.2006 Ostrzeżenie: (30%) ![]() ![]() |
Witam,
Ostatnimi czasy otworzyłem swoją nową stronę durnowato.pl Działanie strony jest takie jak przykładowo na kwejku czy bebzolu. Czym się więc moja strona różni? - na durnowato są same durnowate rzeczy - zero jakiś apelów do userów (noście koszulki, szpilki i inne pierdoły..) Chciałbym abyście ocenili design (wygląd strony). Dużego pola do popisu tutaj nie ma bo strona ma być prosta ale jestem ciekawy jak mi wyszło. Do oceny: - logo - cały design - kolorystyka link: durnowato.pl |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 89 Pomógł: 12 Dołączył: 1.12.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wchodzę na stronę i patrzę ooo jakaś reklama na górze ... ale to nic jadę dalej widzę jakieś obrazki otoczone ramką. Ok. Potem mówię ... a zerknę sobie na nagłówek a tutaj (IMG:style_emoticons/default/questionmark.gif) Gdzie on jest ... aaa to jest to co z początku uważałem za reklamę ... Szczególnie uwagę odwróciła mi ta strzałka, bo myślałem to coś w stylu kliknij tutaj i cię przeniesie do innej strony:)
Fajny regulamin .... Tło... kojarzy mi się z jakąś starą tkaniną, w czasie przewijania odwraca uwagę ze zdjęć. A logo ... no dla mnie nie jest złe Ogólnie niech się wypowie ktoś inny bo nie jestem fanem kolejnych tego typu stron ... |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 642 Pomógł: 2 Dołączył: 9.03.2006 Ostrzeżenie: (30%) ![]() ![]() |
Skoro strona nazywa się durnowato to cięzko logo z treścią durnowato.pl uznać za reklame moim zdaniem.
Co to tła, kilka osób mi powiedziało, że tło jest "bardzo fajne". No ale faktycznie może trochę odwracac uwagę od treści. regulamin postaram sie zrobic do jutra. Dzieki za sugestie, rady. Super by było jakby ktos jeszcze się wypowiedział to będę wiedział co zmienić. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 79 Pomógł: 0 Dołączył: 28.04.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Fajniej by było jakbyś użył pozycjonowania fixed, żeby tło była nieruchome a sama stronka się przesuwała (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A no jeszcze logo koło tytułu strony, żeby w zakładkach było widać (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Ten post edytował Niedowiarek 8.06.2011, 13:43:22 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 283 Pomógł: 34 Dołączył: 21.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Działanie strony jest takie jak przykładowo na kwejku czy bebzolu. Czym się więc moja strona różni? - na durnowato są same durnowate rzeczy Bullshit. Twoja durnowata strona jest tak samo durnowata jak inne pokroju kwejka. Moim zdaniem wydurniłeś się. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 778 Pomógł: 84 Dołączył: 29.07.2010 Skąd: Gliwice / Pławniowice Mistrz niezmordowanej klawiatury. Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
Co za dureń ! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Fajny pomysł, tylko mało na tej stronce funkcji Fajnie, ale gdzie dane do konta testowego ? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 15.09.2025 - 10:27 |