![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 54 Pomógł: 0 Dołączył: 22.01.2004 Skąd: LDZ Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witajcie
Mam taki problem, otóż mam w bazie ponad 200 rekordów, które chcę wyświetlić na stronie ale w kolumnach. Aktualnie mój kod wyświetla mi listę normalną. Chciałbym aby np zostało stworzonych 5 kolumn i w każdej się wyświetlało po 50 rekordów.
Jaką zmienić tę pętlę aby osiągnąć listę z kolumnami? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 264 Pomógł: 11 Dołączył: 9.05.2011 Skąd: Gdańsk Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
---> google sql warunek WHERE (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
w zapytaniu ogranicz wyświetlanie:D 10linijke bym inaczej napisał na twoim miejscu albo wcale jej nie pisał:] pierw bym przypisał wynik z mysql_num_rows wtedy zmienną z wyniku if'a zrobił(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 324 Pomógł: 52 Dołączył: 18.02.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jeśli już uparłeś się "wypluć" z bazy wszystko za jednym razem to można tak:
w pętli do listowania rekordów za każdą pętlą sprwdzasz:
To tak na szybkiego aby tylko zobrazować sprawę. Piszę z głowy. gino edit coś zjada i literkę m Ten post edytował gino 30.05.2011, 19:02:25 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 54 Pomógł: 0 Dołączył: 22.01.2004 Skąd: LDZ Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
10linijke bym inaczej napisał na twoim miejscu albo wcale jej nie pisał:] 10 linijka była mi potrzebna kiedyś (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Jak chciałem aby użytkownik potwierdził chęć zobaczenia listy (IMG:style_emoticons/default/haha.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 14.09.2025 - 12:55 |