![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 77 Pomógł: 1 Dołączył: 30.05.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
W php dopiero raczkuję .
Chodzi mi o taką rzecz: Na jednej podstronie ma wyświetlać się: PODSTRONA 1 $produkt1 = jakiś produkt $cena1 = jakaś cena możliwość wprowadzenia ile sztuk opcja KUP po której naciśnięciu w podstronie koszyk pojawi się: PODSTRONA 2 Kupiłeś : $produkt1 za $cena1 zł w ilości sztuk "tu ma byc podane ile sztuk" <<"usuń produkt" <- tu ma być możliwość usunięcia produktu -------''---- (jeżeli kupi ktoś więcej produktów to pojawiają się pod tym) Suma: Twoje produkty kosztują w sumie (podana cena uwzględniająca ilość sztuk) zł. Pod tym ma być opcja zatwierdź po której naciśnięciu wysyłane jest zamówienie do podstrony 3 (zamówienia) i podstrony 4 (admin (tylko admin miałby do niej dostęp) , oprócz tego po naciśneciu tego przycisku ma wyświetlać się kumunikat" wysłałeś zamówienie"i ma usuwać się wszystko z koszyka czyli ma byc pusty. PODSTRONA 3 Twoje zamówienia: Zamówiłeś (przykład : Produkt1 w ilości sztuk 2, Produkt3 w ilości sztuk 2 za ceną 654 zł) i tu ma być niezrealizowano i usuń(przycisk dostępny dopiero jak admin naciśnie zrealizowano) (jeżeli admin na swojej podstronie 4 kliknie, że zrealizowano to przy zamówieniu pojawia się zrealizowano i odblokowuje się opcja usuń) PODSTRONA 4 Użytkownik $nick kupił (przykład : Produkt1 w ilości sztuk 2, Produkt3 w ilości sztuk 2 za ceną 654 zł) obok tego jest opcja zrealizowano i usuń (dostępne dopiero po naciśnięciu zrealizowano) i zatwierdź i jak sie zatwierdzi, że zrealizowano to wtedy pojawia się na podstronie 3 że zrealizowano i odblokowuje się opcja usuń na 3 i 4 podstronie. Jeżeli nie macie czasu to zróbcie mi chociaż do do 2 podstrony do Sumy, ale wolłbym całość. Prosił bym o wysłanie gotowych 4 kodów : > Ten post edytował xmen491 30.05.2011, 09:44:52 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 264 Pomógł: 11 Dołączył: 9.05.2011 Skąd: Gdańsk Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
hehe napisz kod swój a my ci pomożemy jak nie będzie działać(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) a nie pisać za ciebie całych kodów bez przesady...
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 178 Pomógł: 596 Dołączył: 25.09.2009 Skąd: Piwniczna-Zdrój Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dział zlecę i przygotowana odpowiednia kwota pieniążków.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 82 Pomógł: 3 Dołączył: 26.04.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie no stary żeś przesadził, może jeszcze do tego panelek logowania i etc?? Gotowych skryptów za free ci nikt nie napisze (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Takie czasy...sprzęt i soft też swoje kosztują.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 264 Pomógł: 11 Dołączył: 9.05.2011 Skąd: Gdańsk Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Popieram kolegów tych na górze:D
a wysyłanie zmiennych na inną podstronę to możne użyć $_GET, $_POST, $_SESSION itd.(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) masz tu linka do filmików php: http://www.uw-team.org/videoarty_kurs_php.html one ci pomogą (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 77 Pomógł: 1 Dołączył: 30.05.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
to chociaż napiszcie mi takie coś
pierwsza podstrona $zmienna = lalala druga podstrona na pierwsze podstronie jest napisane $zmienna i dajcie mi dwa kody |
|
|
![]()
|
|
Podałem ci stronę z filmikami ciężko je obejrzeć? i ty chcesz się php nauczyć? haj ci się nie chce uczyć:|
to cofnij się do html'a :] |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 05:05 |