![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 623 Pomógł: 11 Dołączył: 1.01.2009 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
piszę pierwszą aplikację, która będzie dostępna w ramce FB. Chciałbym aby przy pierwszym wejściu użytkownika, wyskoczył mu monit (tak to się nazywa?), który pytałby go o uprawnienia. Zrobiłem to prostym kodem:
Wszystko działa bardzo dobrze, jednak gdy wejdę pierwszy raz na stronę z aplikacją jestem przekierowywany na stronę, w której znajduje się ramka, a w niej logo FB i napis "Idź do Facebook.com" - klik. Gdy w to kliknę dalej jest ok (wyświetla mi się pytanie o uprawnienia i jestem przekierowywany do mojej aplikacji). Jak pozbyć się stronki z "Idź do Facebook.com"? Pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 243 Pomógł: 22 Dołączył: 1.06.2009 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zobacz jak jest zrobione tu: Link i usuń co trzeba (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Polecam też poczytanie tego: Api Facebook
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 873 Pomógł: 152 Dołączył: 9.04.2006 Skąd: Berlin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ogólnie autoryzacja w ramkach jakiś czas temu naprawdę zawodziła. Ja u siebie mam bardzo dziwnie to zrobione, tak żeby próba dodania np postu na tablicę wyskakiwała nie w popupie a w divce.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 589 Pomógł: 91 Dołączył: 22.05.2008 Skąd: Gliwice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Coś takiego:
Tak btw. Zend Framework ma jakiś plugin/nakładkę na fb api? Co to ustrojstwo umożliwia? Czy jest tylko zaimplementowane aby była zgodność z resztą kodu Zenda? Tak z czystej ciekawości pytam. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 25.09.2025 - 00:36 |