![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 728 Pomógł: 76 Dołączył: 12.06.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam taki skrypt w JS i jquery. Skrypt umieszczałem i w sekcji head i body. Po kliknięciu w button nic się nie dzieje (nie wyświetla się nawet box z alertu) wie ktoś dlaczego ?
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 143 Pomógł: 19 Dołączył: 7.09.2009 Skąd: Rzeszów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
skad wydarles taki zapis: <button id="przycisk" class="szukaj">SZUKAJ</button> ?
daj sobie <input type="button" value="Szukaj" id ="przycisk" class="szukaj"/> |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 728 Pomógł: 76 Dołączył: 12.06.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Niestety nic to nie daje a tamten button został skopiowany z dokumntacji jQuery.
To co chcę osiągnąć. 1. Doczepić zdarzenie do kliknięcia w button/input z id przycisk 1. Pobrać wszystkie wartości lub id lub name z zaznaczonych checkbox-ów 2. Na postawie zaznaczonych checkbox-ów uwidocznić odpowiednie id przypisane produktom pobranym z bazy |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 178 Pomógł: 596 Dołączył: 25.09.2009 Skąd: Piwniczna-Zdrój Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A dołączyłeś jQuery, że tak zapytam. Wklej tutaj cały kod tej jednej strony lub umieść online na jakimś serwerze.
|
|
|
![]()
|
|
Problem udało mi się rozwiązać poniżej kod:
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 4.10.2025 - 18:57 |