![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 17.05.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Potrzebuje prostą pewnie jak dla was ankiety a tak naprawdę jej funkcjonowania. czyli: temat1 tresc > odpowiedz 1 lub 0 tresc > odpowiedz 1 lub 0 tresc > odpowiedz 1 lub 0 tresc > odpowiedz 1 lub 0 tresc > odpowiedz 1 lub 0 wynik odpowiedzi suma temat2 tresc > odpowiedz 1 lub 0 tresc > odpowiedz 1 lub 0 tresc > odpowiedz 1 lub 0 tresc > odpowiedz 1 lub 0 tresc > odpowiedz 1 lub 0 wynik odpowiedzi suma itd.. a na koniec temat1 + wynik temat2 + wynik następnie przejście do następnej strony z wynikami ankiety wraz z pytaniami. Sprawa bardzo pilna. pozdrawiam, Darek
Powód edycji: [wookieb]: Przenoszę, dodaje tag
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 199 Pomógł: 31 Dołączył: 22.03.2004 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
to chyba powinienes to umiescic w dziale "praca oferowana" albo "wolontariat". Jesli nie masz pojecia o programowaniu, zmien studia albo zacznij sie uczyc !
Mnie tez sie spieszy i co z tego ? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 17.05.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
to chyba powinienes to umiescic w dziale "praca oferowana" albo "wolontariat". Jesli nie masz pojecia o programowaniu, zmien studia albo zacznij sie uczyc ! Mnie tez sie spieszy i co z tego ? Akurat mam studia i to doktoranckie ale nie jestem programistą. A jeśli ty nie jesteś wstanie nic ciekawego napisać to po co w ogóle się odzywasz. |
|
|
![]()
|
|
Newsman Grupa: Moderatorzy Postów: 2 033 Pomógł: 290 Dołączył: 21.12.2007 Skąd: Łódź ![]() |
Akurat mam studia i to doktoranckie ale nie jestem programistą. A jeśli ty nie jesteś wstanie nic ciekawego napisać to po co w ogóle się odzywasz. Hm, a czy na tych Twoich studiach doktoranckich wpadasz czasem gdzieś i krzyczysz od progu do zgromadzonych tam ludzi: "Potrzebuje prostą pewnie jak dla was ankiety a tak naprawdę jej funkcjonowania." oczekując, że oni zrozumieją, o co Ci chodzi? Nawet nie napisałeś, czy chcesz, żeby ktoś Ci pomógł stworzyć taką ankietę, czy "potrzebujesz", żeby ktoś Ci to napisał za free (sądzę, że wątpię, że znajdziesz tutaj chętnego). Więc określ się, z łaski swojej, czego oczekujesz, popraw ten swój nie dający się przeczytać ze zrozumieniem post i jako "okazjonalnego" odwiedzającego to forum śpieszę poinformować, że tu obowiązują pewne reguły, do których każdy bez wyjątku ma się zastosować. A jak nie - droga wolna, szukaj pomocy gdzie indziej. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 30.09.2025 - 10:05 |