![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 6.06.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
1)Należy napisać program, który aktualizuje rekord o id=1 w tabeli dest tak, aby wartości w każdym polu były zgodne z wartościami w tabeli src.
2)Należy napisać program, który aktualizuje wszystkie rekordy w tabeli dest tak, aby wartości w każdym polu były zgodne z wartościami w tabeli src. Bardzo proszę o pomoc wiem ze dla was to pestka! |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 247 Pomógł: 0 Dołączył: 19.04.2003 Skąd: Hamburg / Darlowo Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ale to nie my zaliczamy .
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 6.06.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ale moze znacie odpowiedz jak to zrobić?!!!! to sprawa życia i śmierci zostało mi 40 minut zycia
|
|
|
![]()
|
|
czy naprawde nie ma tu nikogo kto mógłby mi pomóc?
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tutaj ludzie nie lubią, pisać skryptów pod czyjeś nazwisko. A szczególnie na zaliczenie i sprawdziany. Trzeba było napisać posta w Job Offers.
A poza tym to i tak troche mało informacji. :arrow: Jakie rekordy; :arrow: Baza czy pliki; :arrow: Jak pliki to jak zbudowane; :arrow: Jak baza to jak wyglądają tabele. Jasnowidzów też nie mamy. |
|
|
![]()
|
|
1.Ważne informacje:
Przed przystąpieniem do pracy należy uruchomić serwer WWW Apache. W tym celu uruchamiamy program C:usrKrasnal Start.exe (program ten uruchamia kilka programów m.in. serwer MySQL, z którego nie będziemy korzystać). Program w języku php zapisujemy w pliku o rozszerzeniu php (np.: lab3.php). Plik powinien się znaleźć w katalogu: C:usrapachehttpdhtml Jeśli tak uczynimy to aby zobaczyć wynik działania programu należy uruchomić przeglądarkę internetową i wpisać adres http://localhost/lab3.php |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 247 Pomógł: 0 Dołączył: 19.04.2003 Skąd: Hamburg / Darlowo Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Szybko się uczysz . (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
karina <- wnioskuję , że płeć piękna.
Czy ty w ogóle widziałaś manuala, a może wiesz co to jest php. W zasadzie to pomyślałem że może ci nawet pomogę ( sam mam sesję ), pomimo , że tego że to wbrew moim zasadom. Ale nie dajesz sobie pomóc. Nie odpowiedziałaś na moje pytanie i nie dałaś żadnych informacji dotyczących skryptu. Mało tego udowodniłaś że nie masz zielonego pojęcia o php. Więc .... ..... proponuję przygotować się na opier ***** tego zaliczenia. Pozdrawiam. Mike. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 335 Pomógł: 6 Dołączył: 7.03.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Blokuje wieczorem usune.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 24.08.2025 - 17:22 |