![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 133 Pomógł: 0 Dołączył: 15.09.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Mam pewien problem ze skryptem. Otóż po wykonaniu operacji (np. dodanie danych z formularza do bazy) strona wynikowa nie pokazuje się Dopiero po doświeżeniu można zobaczyć stronę. Jest to o tyle dziwne, że dzieje się to tylko na niektórych komputerach (niestety też u mojego klienta ). Byłbym badzo wdzięczny za wskazówki dzięki któym mógłbym rozwiązać ten problem. Acha. Ze skryptów nie wysyłam żadnych headerów - jeżeli miałoby to jakieś znaczenie. Z góry dziękuję za pomoc. -------------------- Ez Partner :]
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 335 Pomógł: 0 Dołączył: 15.11.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Po wykonaniu czegoś używaj header i będzie dobrze - header ma tu znaczenie.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 133 Pomógł: 0 Dołączył: 15.09.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dobra...
Na grupie dyskusyjnej znalazłem dwa tematy dotyczące Turck MMCache. Po jego zainstalowaniu kilka osób miało kłopoty z działaniem swoich skryptów (pokazywanie się biłej strony po wykonaniu zadania). W jednym przypadku było to spowodowane ustawienie session_start(); na samym początku pliku. Dopiero usunięcie tej instrukcji naprawiało skrypt. Czy ktoś z Was miał styczność z Turck MMCache i podobnym problemem ![]() -------------------- Ez Partner :]
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 12 Pomógł: 0 Dołączył: 19.02.2004 Skąd: Bielsko-Biała Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam podobny problem. Będe wdzięczny za pomoc.
pozdrawiam |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 21:55 |