![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 1.05.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam i zaczynam od początku na potrzeby klubu kultury pisze stronke i uczę sie PHP od zera (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ((
Wiec jestem laikiem i nowicjuszem!!!! oto kod kalendarza zresztą znaleziony na waszej stronie i lekko przerobiony
Teraz moj problem nie wiem jak napisać kod do przewijania miesięcy (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (( no i oczywiście jesli jest grudzień na styczen kolejnego roku (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ( Na pewno ten temat się przewijał tysiące razy ale niestety nie mogłem znaleźć odpowiedzi a przejżałem całą masę tematów związana z kalendarzami (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) wiec licze i wierzę w waszą pomoc lub naprowadzenie na kierunek który musze obrac tylko prosze bez objektów i klas bo nie ogarniam tematu Dziękuję bardzo i będę moje pytania i sukcesy wpisywał na bierząco |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 459 Pomógł: 26 Dołączył: 1.06.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witaj. Mam gotowe rozwiązanie, bo chyba tego szukasz (taka kategoria).
Jeśli interesuje Cię kupno, to zapraszam do negocjacji via mail admin@djgarsi.pl |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 17.09.2025 - 19:38 |