![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 Pomógł: 0 Dołączył: 3.06.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jak wprowadzić dostęp do pewnego obszaru strony po kliknięciu w link (banner) tak aby jednocześni zcała zawartość serwisu była zindexowana przez wyszukiwarki. Rozwiązanie niekoniecznie w php...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zablokowani Postów: 655 Pomógł: 0 Dołączył: 28.11.2003 Skąd: Zagórz Ostrzeżenie: (80%) ![]() ![]() |
Cytat aby jednocześni cała zawartość serwisu była zindexowana przez wyszukiwarki
tej czesci nie rozumie ... ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 712 Pomógł: 23 Dołączył: 27.10.2003 Skąd: z kontowni Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Albo rybki albo akwarium. Nie ma tak, że user nie będzie miał dostępu a wyszukiwarka będzie miała.
-------------------- "Coś się kończy, coś się zaczyna." Andrzej Sapkowski
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 Pomógł: 0 Dołączył: 3.06.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a moze cos co jest obsługiwane przez IE a nie obsługiwane przez wyszukiwarki......
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 660 Pomógł: 13 Dołączył: 9.06.2004 Skąd: Wrocław i okolice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a jak by tak meta tagi wstawić na samym pozątku skrytpu a potem sprawdzać zalogwanie. Mam tu na myśli:
<meta..... <? $zalogowany = $_SESSION['zalogowany']; if (!$zalogowany){ echo "nie jestes zalogowany"; } else{ echo "zalogowany"; } |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Postów: 0 Pomógł: Dołączył: -- Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a co mi to da?;/
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 11 Pomógł: 0 Dołączył: 23.12.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat a co mi to da?;/
Jak to co? Zamiast "nie jestes zalogowany" możesz umieścić informacje, które zobaczy robot. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 13:27 |