Witaj Gościu! ( Zaloguj | Rejestruj )

Forum PHP.pl

Reply to this topicStart new topic
> [Facebook] Niestandardowy wygląd LikeIt
Czadus

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (0%)
-----

Hej,

straciłem na to już sporo czasu poszukując jednego, prostego rozwiązania. Otóż na stronę potrzebuję wstawić znacznik "Lubię to" z możliwością zaznaczenia i odznaczenia go bezpośrednio na stronie. Zamiast dobrze znanego przycisku chciałbym tam wstawić zwykłe, graficzne F, czarne lub szare w zależności od stanu "polubienia" wybranego linku. Bo chodzi mi oczywiście o konkretny link na stronie, a nie samą domenę.

Czy ma ktoś sposób na rozwiązanie tej kwestii?? Poszukuję czegoś, co zadziała, bo ilekroć coś próbuję, ciągle napotykam na jakieś problemy.
Go to the top of the page
+Quote Post
#luq

-----

Hm... może wstawienie zwykłego likebox`a i ukrycie go i oskryptowanie tego tak, że po kliknięciu na na własnego likebox`a włączany jest event kliknięcia na tego ukrytego.

--------------------
Moja gra - scraby.io
+Quote Post
Czadus

-----

Myślałem o tym, ale pozostaje kwestia tego, na co to zdarzenie nadać, tzn, na stronie ukryty zostanie iframe, zatem co w nim kliknąć, kiedy ten docelowy przycisk jest wewnątrz iframe, to raz, dwa, pozostaje jeszcze kwestia sprawdzania na stronie, czy lubię/nie lubię ten link i w zależności od tego, wyświetlać odpowiednią grafikę.

Dokładnie takie coś znalazłem pod adresem:
http://www.designmadeingermany.de/2011/6069/

Jednak ilekroć próbuję przenieść to do siebie, nie działa w ogóle.
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

RSS Aktualny czas: 20.08.2025 - 13:47