![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 50 Pomógł: 0 Dołączył: 26.04.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Studiujemy Społeczną Psychologię Informatyki i Komunikacji w Szkole Wyższej Psychologii Społecznej w Warszawie. Przygotowaliśmy małe badanie internetowe, które ma udowodnić stawianą przez nas hipotezę. Stworzyliśmy w tym celu FreshInfo.daw.pl.
Będzie nam miło, jeżeli weźmiesz udział w naszym badaniu. Jeśli zechcesz podać w ankiecie swoj mail, otrzymasz od nas wyniki, raport i omówienie tego badania tak szybko, jak będzie ono zakończone. Zapraszamy do naszego eksperymentu. Nie powinien on zająć Ci dużo czasu - 5 minut wystarczy aż nadto www.freshinfo.daw.pl Pozdrawiam i dzieki z gory za udzial Krzysiek ps. jezeli mielibyscie jakies sugestie od strony technoczej to zapraszam ps2. eksperyment od strony tworzenia stron jest ciekawy, wynikami i omowieniem obiecuje sie tu podzielic publicznie, narazie wiecej szczegolow nie zdradzam by nie wplywac na wyniki badania |
|
|
![]()
|
|
Vice-Administrator serwera Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 395 Pomógł: 0 Dołączył: 7.08.2003 Skąd: Kielce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nie bardzo rozumiem o co w tym chodzi, ale wzialem udzial w tej ankiecie. IMO to jest troche bez sensu ale niech wam bedzie
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 50 Pomógł: 0 Dołączył: 26.04.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
PMadej
wlasnie po czesci o to chodzi bys zachowywal sie naturalnie w czasie badania, nie kierowal sie zadnymi sugestiami badania maja to do siebie ze to ogloszenia wynikow nie bardzo w ogole wiadomo o co w nich chodzi. Pozdr K. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 69 Pomógł: 0 Dołączył: 13.05.2002 Skąd: Sanok Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Na mnie mozecie liczyc (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/biggrin.gif) juz sie "przebadłem"
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 866 Pomógł: 32 Dołączył: 2.06.2004 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wypełniłem ale jakas dziwna.
A tresci niusów niełatwe w odbiorze chodzi mi o to ze za duzo powtarzania tych samych informacji. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 701 Pomógł: 0 Dołączył: 26.06.2002 Skąd: Londyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
kiedys juz przerabialem cos takiego, najlepsze jest to, ze ankieta to byla dywersja od czegos zupelnie innego - pewnie teraz tez tak jest, ale nie bede gadal bo jeszcze z duzo powiem :wink:
|
|
|
![]()
|
|
Administrator serwera Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 909 Pomógł: 0 Dołączył: 12.08.2003 Skąd: /var/www/wroclaw.php Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nie owiem... pytania są tendencyjne (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/winksmiley.jpg)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 07:39 |