![]() |
![]() ![]() |
![]() |
-KuGu.pl- |
![]() ![]()
|
Goście ![]() |
Do sprzedania cały serwis: -Domena -Skrypt -Forum -Bazy danych -Pomoc ! Seriws można obejżeć. FarmaOnline.pl - Nie ma strony głownej S1.FarmaOnline.pl - Strona gry Forum.FarmaOnline.pl - Forum Gry Interesuje mnie tylko przelew z mbank ponieważ dochodzi bardzo szybko inne banki ani Płace z allegro mnie nie interesują więc nie kupuj. Powód sprzedaży ? wyjazd a szkoda mi tego zmarnować więc licze że ktoś się tym zajmie. Dodatkowo za dopłatną pogę dołożyć serwer VPS z całą zawartością którą opisałem powyżej. SKRYPT WYSYLAM ODRAZY PO ZAKSIEGOWANIU PIENIEDZY PRZED KOMPUTEREM JESTEM CALY CZAS (IMG:style_emoticons/default/exclamation.gif) ! CENA DO NEGOCJACJI ... PILNE (IMG:style_emoticons/default/exclamation.gif) ! Źródło: http://allegro.pl/gra-przegladarkowa-via-d...1567054687.html |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 872 Pomógł: 94 Dołączył: 31.03.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat S1.FarmaOnline.pl - Strona gry cos nie dziala, a szkoda
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 707 Pomógł: 290 Dołączył: 16.12.2008 Skąd: Śląsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat obejżeć Cytat WYSYLAM ODRAZY |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarząd Postów: 1 512 Pomógł: 2 Dołączył: 22.04.2002 Skąd: Koszalin ![]() |
zamykam - traktuje to jako zasmiecanie forum .
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 26.09.2025 - 13:29 |