![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 9 Pomógł: 0 Dołączył: 9.04.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam mam taki problem gdy pisze coś na swojej stronie to co siedem znaków robi mi się <br> dla zrozumienia dodam link do zdjęcia co mi się dzieje z napisem zmień hasło, a niżej zdjęcia umieszam kod tego co pisze zmień hasło.
![]()
Powód edycji: [wookieb]: Otwieram
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 8 989 Pomógł: 1550 Dołączył: 8.08.2008 Skąd: Słupsk/Gdańsk ![]() |
Zainstaluj sobie firebuga albo użyj narzędzi deweloperskich w Chrome aby przekonać się, żę styl twojego linku nie pozwala na większą szerokość napisu.
Powód edycji: [wookieb]: [wookieb]:
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 9 Pomógł: 0 Dołączył: 9.04.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
@up
Styl pozwala ponieważ inne rzeczy np news może być szerszy niż 7znaków. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 8 989 Pomógł: 1550 Dołączył: 8.08.2008 Skąd: Słupsk/Gdańsk ![]() |
W takim razie podaj linka do twojej strony albo wrzuć kod na jsfiddle.net
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Ehh nie dużo się wyznasz bo wszystko pod include
http://jsfiddle.net/8E22x/1/ Już wiem co się dzieje jak dodam przed napisem to wtedy tak mam, jak najlepiej pozycjnować napis np w takiej sytuacji? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 23.06.2025 - 23:28 |