![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 314 Pomógł: 44 Dołączył: 12.11.2010 Skąd: UK Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jako iż nie zauważyłem (nie szukałem specjalnie) topicu o przeglądarkach postanowiłem założyć jeden . Każdy ma swojego faworyta w śród przeglądarek , tego jednego jedynego którego nie porzucimy obojętnie co by się stało, tego którego obsługujemy z zamkniętymi oczami , tego którego znamy całego na pamięć... W obecnych czasach komputer bez przeglądarki internetowej i bez możliwości instalacji takowej można śmiało nazwać śmieciem. Ja sam używam opery od wersji 9 i nie rozstaję się z nią od tego czasu .. gesty myszy , speed-dial (który zresztą został już zaadaptowany w innych przeglądarkach był chyba pierwszy w operze) , klient e-mail itd.. dlatego właśnie jest to moja ulubiona przeglądarka.
A jaki jest wasz wybór? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 592 Pomógł: 445 Dołączył: 12.03.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Destkop
1. Opera, jako główna przeglądarka 2. Firefox za Firebuga i jeśli czasem coś nie działa w Operze 3. IE jeśli aplikacja www wymaga koniecznie IE 4. Chrome i Safari do testów stron Mobilne 1. Opera mini 2. Opera mobile -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 314 Pomógł: 44 Dołączył: 12.11.2010 Skąd: UK Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat 2. Firefox za Firebuga i jeśli czasem coś nie działa w Operze Mhmm nie jestem pewien ale czy przypadkiem Opera-dragonfly nie jest taka sama jak firebug?Cytat 4. Chrome i Safari do testów stron Też tak mam , znaczy wszystkie przeglądarki by sprawdzać czy poprawnie wyświetla ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 655 Pomógł: 556 Dołączył: 17.03.2009 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jako iż nie zauważyłem (nie szukałem specjalnie) topicu o przeglądarkach postanowiłem założyć jeden W ogóle nie szukałeś, w hydepark jest temat: Temat: Wojny przegladarek -------------------- Zainteresowania: C#, PHP, JS, SQL, AJAX, XML, C dla AVR
Chętnie pomogę, lecz zanim napiszesz: Wujek Google , Manual PHP |
|
|
![]()
|
|
Tu mnie masz , serio nie patrzyłem. :/ , [fail]
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 11:19 |