![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 341 Pomógł: 25 Dołączył: 28.09.2008 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Symfony 1.4 Propel Korzystam z NetBeansa, w schema.yml wrzucam schemat tabel - na 100% poprawny, odpalam polecenie
no i między innymi tworzy się kod sql, dzięki któremu tworzone są tabele. Tylko że np. zamiast
mam
Co w mysql 5, nie przejdzie - przynajmniej wg. mnie. Jak zmienić to słowo kluczowe. Do tej pory nie miałem tego problemu, wczoraj zainstalowałem php 5.3.5 i zaczął się ten problem, chociaż co to ma wspólnego to nie wiem. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 237 Pomógł: 17 Dołączył: 1.11.2007 Skąd: Zielona Góra Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
niestety ja się z tym uporałem dość brutalnie. Niestety musiałem zmienić plik :
w linii 156 podmieniłem TYPE na ENGINE -------------------- Wyszukiwarka noclegów w Polsce i zagranicą.
Najlepszy katalog turystyczny wspomagający pozycjonowanie i promocje stron. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 341 Pomógł: 25 Dołączył: 28.09.2008 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
jest jeszcze coś takiego
http://www.propelorm.org/changeset/1815/br...nfiguration.txt a dokładniej
ale po wrzuceniu tego w propel.ini, nic sie nie dzieje chyba nie wiem jak tego użyc-.- ale jaki by Twój sposób nie był, ważne że działa:) dzięki za pomoc, ale jeśli ktoś znajdzie inne rozwiązanie chętnie na nie spojrze Ten post edytował usb2.0 29.03.2011, 19:28:21 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 09:48 |