![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 95 Pomógł: 15 Dołączył: 3.06.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witajcie.
Chciałem wykonać taki formularz, by działał w okienku nyroModal (click), lecz niestety formularz się w ogóle nie wysyła. Przy kliknięciu submita nie następuje żadna akcja. Oto kod formularza, podaję go tylko jako dowód, że formularz jest poprawny Proszę o ewentualną modyfikację kodu bądź jakiś pomysł na rozwiązanie tego błędu. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 561 Pomógł: 72 Dołączył: 15.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Brakuje atrybutu action w tagu <form>
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 95 Pomógł: 15 Dołączył: 3.06.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Przy wprowadzonym trybie action jakim jest DOKŁADNY adres do pliku - to samo.
Poza tym, gdy nie ma się wprowadzonego action, jet on automatycznie generowany jako adres w którym się znajdujesz. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 19.05.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Spróbuj action="" - wtedy spowoduje submit do tego samego pliku, nie wiem jak to działa z podaniem dokładnego adresu, ale tylko to mi przychodzi do głowy. Poza tym, gdzie tu jQuery? Jeśli nie podałeś skryptu to może tam coś się walnęło?
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.09.2025 - 10:13 |