![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 130 Pomógł: 0 Dołączył: 27.04.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam na stronie przyciski u góry, dałem że po najechaniu tekst ma być bold ale nie chce by się przesuwały te przyciski jak moge to zmienić
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 47 Pomógł: 3 Dołączył: 13.10.2010 Skąd: Świdnica Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ostatnio się bawiłem w coś podobnego, z tą różnicą, że po najechaniu tekst zmienia wielkość. Mój fragment css, choć jeszcze jest do drobnej poprawki, poniżej:
Dopasuj u siebie marginesy. Działa to tak, że element który przed powiększeniem ma margines tak by odległość od pozostałych elementów była taka jak po jego powiększeniu. A gdy na niego najedziesz i się powiększa, to jednocześnie margines maleje, lub całkowicie go nie ma. Musisz przetestować. U mnie menu jest poziome i ma stałą szerokość, dlatego, że <ul>, też mam :hover i margines znikał po najechaniu nawet obok linku. BTW. Sposób który przedstawiłem jest trochę na około. Początkowo szukałem rozwiązania, jak zmieniać parametry innego elementu, najeżdżając na całkiem inny. Znalazłem coś takiego:
Ale niestety nie chciało mi zadziałać. Może ktoś mi wyjaśnić w czym błąd? Ten post edytował iro88 31.03.2011, 14:20:45 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 130 Pomógł: 0 Dołączył: 27.04.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 3.10.2025 - 03:44 |