![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 46 Pomógł: 0 Dołączył: 25.05.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, na swoją stronkę postanowiłem napisać prosty PA no i pewnie poradziłbym sobie ,gdyby nie logowanie do Mysql z ,którym męcze się od 2 dni.
Oto moja tabela:
Oto kod index php(tu ma się logować):
Podczas próby logowania wywala mi błąd: Kod Uzupełnij wszystkie pola!!! Chociaż sprawdzałem kilkakrotnie ten kod i powinien być dobry. Czy ma ktoś pomysł jak rozwiązać ten problem? Pozdrawiam ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 495 Pomógł: 245 Dołączył: 1.07.2009 Skąd: Bydgoszcz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A do czego jest ten nawias klamrowy z linijki 10?
-------------------- Uśpieni przez system, wychowani przez media,
Karmieni zmysłami, próżnymi żądzami... -+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+- Jesteś zbyt leniwy, żeby się zarejestrować? Ja jestem zbyt leniwy aby Ci pomóc! -+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 362 Pomógł: 44 Dołączył: 10.06.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A do czego jest ten nawias klamrowy z linijki 10? Wydaje mi się że po prostu przypadkiem wkleił dwa razy otwarcie do if'a powyżej. ale ja bym ustawił linijkę 15 tak:
-------------------- WebLemon.pl - projektowanie stron www, reklama i PR w internecie - Adwords, Facebook.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 495 Pomógł: 245 Dołączył: 1.07.2009 Skąd: Bydgoszcz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ale ja bym ustawił linijkę 15 tak: Absolutnie żadna różnica.
-------------------- Uśpieni przez system, wychowani przez media,
Karmieni zmysłami, próżnymi żądzami... -+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+- Jesteś zbyt leniwy, żeby się zarejestrować? Ja jestem zbyt leniwy aby Ci pomóc! -+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 291 Pomógł: 829 Dołączył: 14.02.2009 Skąd: łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 46 Pomógł: 0 Dołączył: 25.05.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Klamry poprawiłem ,ale nadal to samo
TursoN myślisz że nie próbowałem tylko zamiast $_post używałem zmiennych Znalazłem błąd,niestety napotkałem kolejny podczas logowania Kod Warning: mysql_num_rows(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /var/www/virtual/moja strona/admin/index.php on line 24 Nie wiem dlaczego mysql wywala taki błąd ponieważ wydaje mi się wszystko w porządku aha skoro błąd z mysql to dorzucam plik /inlcude/config.php (ja mam plik logowania w folderze /admin/index.php)
Ten post edytował jasiek65 28.03.2011, 15:09:34 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 28 Pomógł: 3 Dołączył: 15.06.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Masz połączenie z bazą podczas wykonywania skryptu?
|
|
|
![]()
|
|
include_once dałem zaraz pod session_start();
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 40 Pomógł: 5 Dołączył: 15.01.2010 Skąd: Skawina k. Krakowa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Głupi błąd
![]()
’’ - tych cudzysłowów używa się do nazw kolumn/tabel. '' - tych cudzysłowów do wartości wobec tego poprawione zapytanie:
lub
(Oba są poprawne) ![]() Ten post edytował rangoo 28.03.2011, 15:44:35 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 23.06.2025 - 19:36 |