![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 468 Pomógł: 36 Dołączył: 14.12.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, mam taki problem
W kodzie php mam :
Problem polega na tym ze nie moge wysrodkowac (wertykalnie) tekstu w tym (30px height) polu. Jak juz mi sie uda to obszar <a> obejmuje tylko to miejsce gdzie jest text a ponad (jakies 4 px) i pod tyle samo nie sa linkami juz mimo ze wszystko znajduje sie w tym samym boxie. Jak rozwiazac ten problem zeby caly obszar tego <div> byl wewnatrz tego hiperlacza i zeby zawartosc tego <div> byla wysrodkowana wertykalnie? Pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 587 Pomógł: 131 Dołączył: 8.02.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 468 Pomógł: 36 Dołączył: 14.12.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
mialbym jeszcze jedno pytanie... bo wewnatrz tego <a> glownego caly ten div ma byc przyciskiem i ma byc kierowany do jakiejs lokacji, a na koncu tego diva ( po prawej stronie ) chcialem zrobic jeszcze jednego buttona ktory bedzie prowadzil juz do innej lokalizacji. Przez ustawienia tego kontenera content_main_entry nie moge tak tego skonstruowac zeby sie nie rozjezdzalo ...
Bede wdzieczny za pomoc (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 20:36 |