![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 210 Pomógł: 0 Dołączył: 7.11.2010 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Witam
Mam taki kod:
Ale zawszę jak próbuje się zarejestrować to wyskakuje błąd: "Nie mogłem cię zarejestrować" Jaka jest tego przyczyna ? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 4 362 Pomógł: 714 Dołączył: 12.02.2009 Skąd: Jak się położę tak leżę :D ![]() |
Ech... Skoro tak, to zamiast nic nie mówiącego:
or die("Nie mogłem Cie zarejestrować!"); walnij or die( mysql_error() ); I myśl, a przede wszystkim naucz się debugować tego typu błędy. Masz temat "Jak poprawnie zadać pytanie" przyklejony w przedszkolu, więc przeczytaj i naucz się do tego stosować. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 210 Pomógł: 0 Dołączył: 7.11.2010 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Pojawiła sie taka informacja:
'Duplicate entry '0' for key 'PRIMARY' Co to znaczy ? W bazie mam taki indeks: Nazwa klucza Typ Jednoznaczny Spakowany Column Moc Metoda porównywania napisów Null Komentarz PRIMARY BTREE Tak Nie id 1 A EDIT: Znalazłem przyczynę (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nie ustawiłem AUTO_INCREMENT (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ten post edytował Kamil9132 19.03.2011, 20:18:31 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 12:55 |