![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 19.03.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Piszę skrypt CMS do strony serwera gry. Serwer oparty jest o bazę danych MySQL. Przy pisaniu panelu gracza napotkałem problem - otóż z tego co zaobserwowałem nie mogę pobrać z rekordu więcej niż 4 wpisy. Jeżeli wpisy są 4 - działa, jeżeli więcej - nie działa. Próbowałem zastosować więcej zapytań, ale wtedy efekt jest już całkowicie katastrofalny. Jestem nowym programistą PHP&MySQL i jestem w tym że tak powiem "zielonkawy" (podstawy już mniej - więcej znam). Jest jakaś metoda, aby pobrać wszystkie dane z rekordu, a zarazem posegregować je? Potrzebuję pobrać 18 danych, ale nie w jednym ciągu znaków, lecz tak, abym mógł każdą daną wpisać w innym miejscu tabeli na stronie www. Proszę o pomoc, jest mi to potrzebne i to bardzo (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 690 Pomógł: 92 Dołączył: 6.02.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie rozumiem...
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 19.03.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No to może tak prościej :
Chcę pobrać cały rekord z MySQL segregując dane (każda wartość osobno, np. id, nick, hasło), a pobiera mi max 4 wartości rekordu, więcej nie chce pobrać. Jak zrobić, aby pobrało mi wszystkie wpisy? Oto kod mojej strony :
Podgląd : www.battlefield-zone.cba.pl _> Logowanie do panelu (dane : nick test hasło test) -> W panelu "Więcej statystyk". Przy zmianie
na pobiera pierwsze 4 dane. Ten post edytował waski94 19.03.2011, 14:16:23 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 183 Pomógł: 24 Dołączył: 4.12.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a jaki błąd zwraca mysql, pewnie tabela nie ma takich pół
|
|
|
![]()
|
|
Tabela ma takie pola, błędu nie zwraca żadnego. Mam po prostu pustą stronę.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 162 Pomógł: 12 Dołączył: 20.12.2009 Skąd: Siedlce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Spróbuj to samo wpisać w cba.pl/pma/ lub daj error_reporting(E_ALL) na początku skryptu
|
|
|
![]()
|
|
foxbond, fakt faktem - były literówki ;D zamiast "amo" było "ammo", to samo zamiast "lastplay" miałem "lastgame" (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Leci pomógł (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Dzięki wielkie, można lock.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 27.09.2025 - 04:06 |