![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 50 Pomógł: 0 Dołączył: 27.07.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
czy jest możliwość zaznaczenia kilku plików w files i wysłania na serwer tak jak to jest np n facebooku?
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 305 Pomógł: 25 Dołączył: 27.01.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]() ![]()
|
|
Grupa: Opiekunowie Postów: 3 855 Pomógł: 317 Dołączył: 4.01.2005 Skąd: że ![]() |
Bez wodotrysków możesz tak:
Funkcję tę posiadają tylko najnowsze przeglądarki, obsługujące HTML5 typu Gecko 1.9.2 (dostępne m. in. w FireFox 3.6) oraz nowsze wersje przeglądarek opartych na silniku WebKit obsługujące atrybut multiple elementu <input> z atrybutem type="file". Atrybut ten pozwala do jednego inputa wstawić wiele plików. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 50 Pomógł: 0 Dołączył: 27.07.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
dobra to teraz pytanie jak z
odczytać bo w chwili obecnej mam takie coś:
i jak zliczyć ile tych plików ktoś załadował bo chodzi mi konkretnie o to, że jak już ktoś załaduje te pliki to później muszę pozmieniać nazwy tych plików. |
|
|
![]() ![]()
|
|
Grupa: Opiekunowie Postów: 3 855 Pomógł: 317 Dołączył: 4.01.2005 Skąd: że ![]() |
To mój Panie jest tablica i tak trzeba ją odczytać (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Np.:
|
|
|
![]()
|
|
Dzięki wielkie, a tak jeszcze z innej beczki, używam netbeansa i chcę używać kontrolek z HTML5 więc patrząc po dokumentacji wystarczy
niestety pokazuje mi że nie zna takich opcji jak multiple mimo że serwer wykonuje, jednak już takiego kodu: nie wykonuje poprawnie tak jak dokumentacja wskazuje powinno dać listę rozwijalną a nic nie wyskakuje bo nie zna np <datalist> czy list Ten post edytował pikornecki 18.03.2011, 16:19:15 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 14.09.2025 - 14:23 |