![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 15 Pomógł: 0 Dołączył: 9.07.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam . Mam problem i nie mogę sobie z nim za Chiny poradzić otóż stopka w galerii siedzi w ramce strony i nie chce za nią wyjść próbowałem wszystkich znanych mi sposobów oto link do galerii http://twojpiaskowiec.pl/customGallery.php we wszystkich innych podstronach jest ok . Bardzo proszę o pomoc
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 387 Pomógł: 66 Dołączył: 31.03.2005 Skąd: Kielce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam . Mam problem i nie mogę sobie z nim za Chiny poradzić otóż stopka w galerii siedzi w ramce strony i nie chce za nią wyjść próbowałem wszystkich znanych mi sposobów oto link do galerii http://twojpiaskowiec.pl/customGallery.php we wszystkich innych podstronach jest ok . Bardzo proszę o pomoc Bez kodu nie pomożemy (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 15 Pomógł: 0 Dołączył: 9.07.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Proszę oto kod customgallery.php
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 387 Pomógł: 66 Dołączył: 31.03.2005 Skąd: Kielce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Z tego kodu nic nie wynika (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ale to nic - zainstaluj sobie rozszerzenie do firefoxa - mozilla firebug.
Dzięki niemu sprawdziłem co jest nie tak... w złym miejscu zaczytujesz stopkę, powinna ona być zaczytana jako ostatni div w <div id="page"> a zaczytywana jest jakoś w środku - musisz to zamienić. Zaczytywana jest w bloku gdzie znajduje się galeria Ten post edytował cudny 18.03.2011, 09:13:03 |
|
|
![]()
|
|
a mógłbyś powiedzieć w którym miejscu mam to wstawić (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Bo popatrz to jest kod z podstrony kontaktu tu tak samo konczy sie footer i jest wszystko ok .
Ten post edytował hbboz 18.03.2011, 09:22:10 |
|
|
![]()
|
|
a mógłbyś powiedzieć w którym miejscu mam to wstawić (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ty robiłeś tą stronę ? czy ktoś ją robił tobie ? Bo jeśli robili tobie to daj na reklamację, jeśli próbujesz zrobić moduł samemu bez znajomości HTML to daj zarobić innym, też muszą z czegoś żyć. btw, chodzi o to że znaczniki są nie pozamykane, nie mam czasu śledzić kodu, w źródle kodu znalazłem coś takiego: Na bank jest tego więcej - trzeba pozamykać znaczniki i będzie ok. Ten post edytował cudny 18.03.2011, 09:22:13 |
|
|
![]()
|
|
Ja tej strony nie pisalem mialem ja lekko zmodyfikowac z moja znajomoscia php uporalem sie z innymi problemami zostal tylko jeden wlasnie ten i nie mam pojecia kod wyglada mi na dobrze napisany . A i zapomnialem wspomniec to wczesniej dzialalo chociaz w tym kodzie nie grzebalem .
a moze to ci pomoze to jest kod z pliku footer.tpl tutaj dolozylem funcjke marque moze dlatego .
ok juz sobie poradzilem to bylo w calkiem innym kodzie ale dzieki . |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 4.10.2025 - 12:47 |