![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 10 Pomógł: 0 Dołączył: 23.07.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ostatnio zrealizowałem całkiem ciekawy projekt: e-force.pl i chciałbym poddać go waszej szczerej ocenie
![]() Ogólnie rzecz biorąc, aplikacja ma służyć do motywowania samego siebie poprzez codzienne ocenianie postępu w szkoleniu swoich umiejętności. Więcej można przeczytać w opisie. -------------------- Stronka domowa interx
Wspierane stronki envie |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 8 989 Pomógł: 1550 Dołączył: 8.08.2008 Skąd: Słupsk/Gdańsk ![]() |
A gdzie konto testowe?
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 10 Pomógł: 0 Dołączył: 23.07.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Już podaję
![]() login: wersjademo haslo: wersjademo123 -------------------- Stronka domowa interx
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 1 Dołączył: 7.09.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie podoba mi się czcionka
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 56 Pomógł: 2 Dołączył: 20.05.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nowe hasło: atopech
![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 273 Pomógł: 21 Dołączył: 28.11.2010 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
nie wiem o co tu chodzi
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Developer Grupa: Moderatorzy Postów: 3 045 Pomógł: 290 Dołączył: 20.01.2007 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 115 Pomógł: 10 Dołączył: 5.06.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
"Ale po mimo tego, raczej nie jest możliwe dokonanie jakiegokolwiek ataku." Jest. DoS/DDoS na 100%.
|
|
|
![]()
|
|
"Ale po mimo tego, raczej nie jest możliwe dokonanie jakiegokolwiek ataku." Jest. DoS/DDoS na 100%. Zgadzam się ![]() -------------------- Stronka domowa interx
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 6 072 Pomógł: 861 Dołączył: 10.12.2003 Skąd: Dąbrowa Górnicza ![]() |
Ale po mimo tego, raczej nie jest możliwe dokonanie jakiegokolwiek ataku. 1. Jako avatar wgrałem plik tekstowy. 2. Jako nazwę umiejętności wpisałem dużo liter "m" co rozwaliło cały lay. Na deser najlepsze: 3. Jestem zalogowany na konto testowe, ale bez problemu mogę podejrzeć i zmienić ( ![]() http://www.e-force.pl/ustawienia,edit,40.html Weź wywal to dolne obramowanie pól - generalnie zostaw pola formularzy w spokoju, nie cuduj przy nich. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 169 Pomógł: 12 Dołączył: 16.09.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jak nie jest możliwy atak, a spam? Zaloguj sie na wersjademo/atopech
http://www.e-force.pl/account.html ile tego spamu jest ![]() ![]() Wejdz w twoja uwaga - tez tam jestem. Ten post edytował cniak 19.03.2011, 13:48:23 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 275 Pomógł: 32 Dołączył: 21.03.2006 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
Zrób jakieś flood protection, bo ci stronę w dzień zabiją.
|
|
|
![]()
|
|
Dziękuję wszystkim co pomogli i tym co próbowali pomóc za poświęcenie czasu na testowanie
![]() -------------------- Stronka domowa interx
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 885 Pomógł: 463 Dołączył: 3.10.2009 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wpisałem dane do testowego konta i pojawił się komunikat z błędem ortograficznym:
Niepoprawny login, bądź hasło spróbój jeszcze raz -------------------- Nie pomagam na pw, tylko forum.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 248 Pomógł: 55 Dołączył: 1.06.2010 Skąd: mam to wiedzieć? Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
InterQ - fajny pomysł
![]() ![]() Ps: "Programer" - po jakiemu to? Hurt rajstop =] Ten post edytował ixpack 13.05.2011, 12:10:45 -------------------- Łatwo jest być odważnym za murami własnego zamku.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 Pomógł: 1 Dołączył: 20.05.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
1. Po wpisaniu błędnego hasła zero info, że logowanie się nie powiodło. Po prostu czyści formularz i tyle. Mało przyjazne dla użytkowników...
2. Strona główna tylko z formularzem logowania - bardzo kiepski pomysł. Ładna grafika, krótki lecz treściwy opis co to za aplikacja bez potrzeby klikania w opis (chyba, że ktoś już się zainteresował i chce bardziej szczegółowych informacji) to podstawa. Poza tym mam wątpliwości co do przydatności takiej aplikacji. Zwłaszcza przy tak skąpej funkcjonalności. Brak czegokolwiek co mogłoby mnie zachęcić do używania tej strony. |
|
|
![]()
|
|
1. Po wpisaniu błędnego hasła zero info, że logowanie się nie powiodło. Po prostu czyści formularz i tyle. Mało przyjazne dla użytkowników... Jakiś czas temu był alert z komunikatem o błędnym logowaniu. Niestety zawierał (mój przerażający ![]() 2. Strona główna tylko z formularzem logowania - bardzo kiepski pomysł. Ładna grafika, krótki lecz treściwy opis co to za aplikacja bez potrzeby klikania w opis (chyba, że ktoś już się zainteresował i chce bardziej szczegółowych informacji) to podstawa. Poza tym mam wątpliwości co do przydatności takiej aplikacji. Zwłaszcza przy tak skąpej funkcjonalności. Brak czegokolwiek co mogłoby mnie zachęcić do używania tej strony. Pomysł na aplikację wydaje mi się dość oryginalny i dobry dla graczy chcących rozwijać się na podobieństwo swoich bohaterów z gier RPG. Więcej info umieściłem na skromnej stronie InterX.pl. -------------------- Stronka domowa interx
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 03:24 |