![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
TAO programowania Grupa: Zarejestrowani Postów: 340 Pomógł: 3 Dołączył: 25.03.2003 Skąd: ze słoika Ostrzeżenie: (30%) ![]() ![]() |
Pewnie tmat był poruszany masę razy, acz poruszę jeszcze raz gdyż wyszukiwarka nic nie dała.
Poszukuję serwisów oferujących darmowy hosting DNS, w trybie w miarę pilnym. Jeżeli ktoś ma adres, niech pisze |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarząd Postów: 3 503 Pomógł: 28 Dołączył: 17.10.2002 Skąd: Wrocław ![]() |
Cytat darmowy hosting DNS E.... a o co chodzi?
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 216 Pomógł: 0 Dołączył: 9.08.2003 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
moze zle zrozumialem, lecz
www.no-ip.com ? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 712 Pomógł: 23 Dołączył: 27.10.2003 Skąd: z kontowni Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jeśli chodzi ci o secondary-dns, to moge ci zrobic u siebie.
|
|
|
![]()
|
|
TAO programowania Grupa: Zarejestrowani Postów: 340 Pomógł: 3 Dołączył: 25.03.2003 Skąd: ze słoika Ostrzeżenie: (30%) ![]() ![]() |
Mam sobie serwer oraz domenę. Domena wymaga DNS (primary i secondary) a serwer nieoferuje. Chodzi o to by uzyskać adres dns który przekieruje na mój serwer. Kiedyś widziałem taki serwer ale to było dawno
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 712 Pomógł: 23 Dołączył: 27.10.2003 Skąd: z kontowni Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Mam sobie serwer oraz domenę.
Jeśli masz serwer (ze stałym ip) to primary dns możesz postawić u siebie. BTW. Jak Ty zarejestrowałeś domene nie mając dwóch dns'ów?.. |
|
|
![]()
|
|
Domenę wykupiłem (z roztargnienia mylę słowa) a serwer niestety mam nie usiebie tylko zakupiony (bez reklamy). Więc czy ktoś byłby w stanie sprostać za free takim wymaganiom ?
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 338 Pomógł: 2 Dołączył: 17.05.2003 Skąd: Kraków , Londyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jest jeden hosting dns na www.dnspark.com jedyne ograniczenie to to ze konto jest wanze przez 40 lat (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/tongue.gif) , polecam sam z niego korzystam .
|
|
|
![]()
|
|
Mam pytanie odnoście DNSparku, jak po załadowaniu dnsów w panelu mojej domeny, podpiąć konkretne IP/Adres ?
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 338 Pomógł: 2 Dołączył: 17.05.2003 Skąd: Kraków , Londyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wchodzisz w Configuration Menu - > DNS Hosting tam dajesz ADD domain nastepnie jak juz dodasz domene to wybierasz opcje Host Records i tam dodajesz ip dal odpowiednicha rekordow .
Pamietaj aby domene ktora dodajesz wpisac bez www bo www wpisujesz dodpiero w tym Host recrods . Zreszta powinienes sie rozeznac . Powodzenia |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 24.08.2025 - 04:53 |