![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 19 Pomógł: 0 Dołączył: 10.03.2011 Skąd: Glasgow Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam! Mam problem, mianowicie wyświetlam coś takiego, przypuśćmy, że mamy pudełka:
\_/ \_/ \_/ \_/ \_/ - i pudełka nie mieszczą się na półce, tak więc chcemy je ułożyć w taki sposób: \_/ \_/ \_/ \_/ \_/ \_/ \_/ \_/ \_/ \_/ \_/ \_/ \_/ \_/ \_/ \_/ \_/ \_/ \_/ \_/ Pod sobą. Jak zrobić wyświetlanie wyników z mysql, w pętli:
? Chodzi mi o to, że co kilka wyświetlonych rekordów, wstawiane jest <tr> na przykład co dwa. Pomoże mi ktoś to zrobić? Przepraszam za tak chaotyczne tłumaczenie, ale nie wiedziałem jak dokładnie to opisać. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Z góry dziękuję za pomoc. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 495 Pomógł: 245 Dołączył: 1.07.2009 Skąd: Bydgoszcz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Co trzeci rekord przechodzi do nowego wiersza.
Takie pytania to raczej do Przedszkola. Bez obrazy (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Ten post edytował sadistic_son 10.03.2011, 08:34:49 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 387 Pomógł: 66 Dołączył: 31.03.2005 Skąd: Kielce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Co trzeci rekord przechodzi do nowego wiersza. Takie pytania to raczej do Przedszkola. Bez obrazy (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Pozwolę sobie na lekką poprawę skoro temat ma iść do przedszkola (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) tu jest byk (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) powinno być $i=0 bo inaczej <tr> wypisze się co 2 przejścia (od razu po tym masz przecież inkrementację). Można to jeszcze zapisać poprzez resztę z dzielenia, którą tak rzadko każdy stosuje, a do tego przecież służy (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 19 Pomógł: 0 Dołączył: 10.03.2011 Skąd: Glasgow Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dziękuję wam, działa. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 16:25 |