![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 47 Pomógł: 3 Dołączył: 13.10.2010 Skąd: Świdnica Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
brakuje mi już pomysłów (i chyba połowy włosów na głowie). Głowię się, szukam... i tak od rana. Temat na forum to ostateczność. Wiem, że wystarczająco jest banalnych problemów ale nadszedł czas, że i ja potrzebuję waszej pomocy. Może ktoś z forum znajdzie błąd w kodzie lub coś co może mnie naprowadzić na znalezienie błędu. Kod przedstawiam poniżej:
Widok korzystający z tego modelu:
Może jeszcze struktura bazy danych, wraz z przykładowymi danymi:
Dodam tylko, że nie wyświetlają się żadne błędy, tylko pusta strona. Nie mam pojęcia co jest grane. Jakieś pomysły, co jest nie tak? Bo jakiś babol w kodzie raczej skutkowałby solidnym errorem. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 655 Pomógł: 556 Dołączył: 17.03.2009 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Może i skutkuje errorem, pod warunkiem że je wyświetlasz? ;]
-------------------- Zainteresowania: C#, PHP, JS, SQL, AJAX, XML, C dla AVR
Chętnie pomogę, lecz zanim napiszesz: Wujek Google , Manual PHP |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 47 Pomógł: 3 Dołączył: 13.10.2010 Skąd: Świdnica Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Może i skutkuje errorem, pod warunkiem że je wyświetlasz? ;] Wyświetlam, wyświetlam Bez tego to ani rusz, lubię wiedzieć co i gdzie mi się w kodzie rypie, xDebug czuwa. Dziwne, że tym razem nic nie wyczuł. edit: Wstałem rano przejrzałem kod raz jeszcze i... ![]() Okazało się, że zapomniałem dopisać echo w widoku. Ale wstyd. Sorry za zawracanie głowy, wcześniejsze problemy z wyciąganiem danych z bazy kompletnie odwróciły moją uwagę od pliku z widokiem. Temat do zamknięcia. Ten post edytował iro88 9.03.2011, 11:07:37 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 12:15 |