![]() ![]() |
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 40 Pomógł: 6 Dołączył: 5.03.2011 Ostrzeżenie: (0%)
|
siemano mam pytanie do programistów jquery/js, a mianowicie czy użycie
jest poprawne czy użyć jakie są wady tego pierwszego. i drugie może ktoś wie, jak zrobić dynamiczne zmianę szerokości diva jak tutaj http://browse.deviantart.com/ tzn skrypt sie uruchamia po zmianie szerokości a nie zapętlony jak jest obecnie. Również mam problem z galerią na stronie, zapewne przez ten kod
ktoś wie jak to naprawić(IMG:style_emoticons/default/questionmark.gif) Link do strony: >>LINK<< i pełen skrypt
Z góry wszystkim dziękuje (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów |
Google: progressive enhancement i będziesz wszystko wiedział. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 40 Pomógł: 6 Dołączył: 5.03.2011 Ostrzeżenie: (0%)
|
@erix
a na pozostałe 2 pytania coś zaradzisz?? |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów |
Napisz bardziej po polsku. ;P
|
|
|
|
|
|
|
|
na drugie poradziłem sobie. Chodziło o to ze wartość width:-moz-max-costam i na innych przeglądarkach nie-działało.
A obecnie nie wiem jak przemienić skrypt
żeby nie był odpalany jak pętla tylko wyzwalaczem tzn. zmieni się szerokość strony to odpala tą funkcje |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
![]() ![]() |
|
Aktualny czas: 24.12.2025 - 20:22 |