![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 52 Pomógł: 0 Dołączył: 4.02.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Jak ktoś by miał czas to proszę o wypełnienie ankiety nie pogniewam się za to (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jest to dodatek do pracy inżynierskiej. http://www.ankietka.pl/ankieta/55483/komun...nternetowe.html Z góry dziękuje za odpowiedź. Ten post edytował morarz 4.03.2011, 18:54:03 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 873 Pomógł: 152 Dołączył: 9.04.2006 Skąd: Berlin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Pierwsze pytanie żałosne. Nazwa komunikatora a w odpowiedziach protokoły? I jak ja mam wybrać skoro używam dużo gg do rozmowy ze znajomymi oraz jabbera do kontaktu z osobami które go posiadają. W piątym brakło mi odpowiedzi "nie". Przypadkowo kliknąłem i nie ma jak wybrac cholernego nie :/
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 387 Pomógł: 273 Dołączył: 18.02.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Faktycznie - w pierwszym pytaniu nie ma mowy o multikomunikatorach (wypadałoby rozdzielić bo tak właściwie prawie każdy zaznaczy GG). Poza tym łatwość obsługi/instalacji a funkcjonalność też należałoby rozdzielić (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 19 Pomógł: 2 Dołączył: 17.08.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Szczerze? Mylisz komunikator z protokołem. Wygląda to jak ankieta pisana pod nieświadomych użytkowników padu-padu.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Nieautoryzowani Postów: 45 Pomógł: 16 Dołączył: 28.02.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Szczerze? Mnie to wygląda jak "musiałem zrobić ankietę - miałem 15 minut". Na dobrą sprawę mogłem odpaść przy pierwszym pytaniu, gdyby nie to, że czasami używam Google Talka i właśnie jego zaznaczyłem.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 3.10.2025 - 16:46 |