![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 39 Pomógł: 2 Dołączył: 15.03.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
użytkownik jest już po zalogowaniu przy użyciu sesji, jest zalogowany, wchodzi ze strony głównej na podstrone a potem chcąc wrócić klika wstecz w przeglądarce otrzymuje: "Strona wygasła" Jak temu zaradzić próbowałem dołączyć do każdego skryptu/strony: Niestety nie pomogło... |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 467 Pomógł: 39 Dołączył: 7.11.2010 Skąd: Raz tu, raz tam Ostrzeżenie: (30%) ![]() ![]() |
Jesli jest zalogowany to np. headerem z logowania przekieruj go na strone glowna lub logowanie i sprawdzanie formularza zrob w dwoch plikach
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 39 Pomógł: 2 Dołączył: 15.03.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mógłbyś mi to jaśniej opisać w formie kodu , niestety nie znam sie dobrze na header.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 467 Pomógł: 39 Dołączył: 7.11.2010 Skąd: Raz tu, raz tam Ostrzeżenie: (30%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Na podstronie oceny.php zrobiłem tak(chciałbym zeby po kliknieciu wstecz w przeglądarce wrócił do zalogowany.php):
Jednak wchodząc ze strony zalogowany.php na podstrone oceny.php otrzymuje pustą strone zalogowany.php a nie jak chciałem strone oceny.php z "1 echem" Oceny. Gdzie robie błąd może ktoś pomoże.. Ten post edytował kinder 3.03.2011, 13:25:51 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 675 Pomógł: 286 Dołączył: 15.06.2009 Skąd: Wieliczka Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Oczywiście ma być tak:
Wynik jest niestety ten sam co uprzednio:( Sprawe rozwiązałem zmieniając wszędzie metode przesyłania danych z POST na GET. (IMG:style_emoticons/default/thumbsupsmileyanim.gif) Jednak co jeśli bym chciał używać POST, no np w logowaniu epieczniej byloby POST-em przesłac dane... Jak ktoś wie niech da znać. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 675 Pomógł: 286 Dołączył: 15.06.2009 Skąd: Wieliczka Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
napisałem Ci, a Ty dalej swoje...
|
|
|
![]()
|
|
Mógłbys mi to jeszcze raz wytłumaczyc, bo wkurza mnie w adresie ?haslo=mojehaslo , chcialbym to zrobic na metodzie POST. Opisze ci jak ja mam:
logowanie.php - tutaj formularz logowania jak zaloguje to przechodzi do zalogowany.php - tutaj chce wejsc na podstrone oceny.php wszystko jest wporzadku,(wchodze do oceny.php) tylko jak klikne wstecz ze strony oceny.php chcąc się dostac do zalogowany.php to pisze ze strona wygasła. Prosze oświec mnie i powiedz mi jaki kod (przypuszczam ze ten: ) i w których plikach mam go wstawić. Z góry dzięki za pomoc. Czy ktoś mi pomoże.. odświeżam może sie uda |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 253 Pomógł: 31 Dołączył: 30.03.2009 Skąd: Szczecin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Przed użyciem $_SESSION['zalogowany'] na stronie powinieneś zainicjować session_start();
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 18.09.2025 - 01:58 |