![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 26.02.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Prezentacja, baza danych i referat na zaliczenie - ZAPŁACĘ
Witam! Szukam kogoś kto do poniedziałku pomógłby mi zrobić (a raczej zrobi dla mnie) prezentację i bazę danych (wszystko oczywiście bardzo proste i nie powinno zająć wiele czasu). Zapłacę. Bardzo tego potrzebuję na zaliczenie, a sam nie ogarniam nic... Chętni proszę o kontakt socz4og@gmail.com ----------- 1. Przygotować prezentację 3 sytuacji na stole bilardowym, każda z udziałem co najmniej 5ciu bil poruszających się. Przedstawić notki informacyjne dla dwóch odmian gry w bilard. (prezentacja) 2. W SZBD MS Access przygotować aplikację implementującą bazę danych Terminarz. Schemat bazy jak niżej. Należy samodzielnie dobrać typy atrybutów. Aplikacja powinna zapewniać w zakresie funkcjonalnym co najmniej: Dostęp do Panelu startowego – pozwalającego na uruchamianie funkcji aplikacji. Funkcję dodawania i edytowania danych osoby w spisie. Funkcję dodawania i edytowania danych terminarzowych dla wskazanej osoby. Funkcję dodawania i edytowania danych słownikowych dla wykazu typów zdarzeń (spotkanie, szkolenie, delegacja itd.) Funkcję wyszukiwania danych w terminarzu wg nazwiska. Funkcję wyszukiwania danych w terminarzu wg opisu. Funkcję drukowania danych terminarzowych wg nazwiska (IMG:http://img193.imageshack.us/img193/4830/fyut.jpg) Dodatkowo należy stworzyć dwie kwerendy: Dodającą kolejny typ zdarzenia do słownika typów. Wyszukującą dane terminarzowe osób o wskazanym peselu. PROSZĘ dać propozycje cen. Nie jestem w stanie zapłacić wiele, ale myślę, że znajdzie się ktoś kto zechce pomóc. Projekt nie będzie wykorzystywany komercyjnie, ani nie musi to być dzieło sztuki - zależy mi tylko na zaliczeniu Ten post edytował socz4og 26.02.2011, 14:40:21 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 21:10 |