![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 95 Pomógł: 1 Dołączył: 22.09.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, musiałem odinstalować apache i zainstalować ponownie odinstalował wszystko łącznie z mysql i zainstalowałem z powrotem to samo i mam teraz takim problem. Gdy wchodzę przez ip pobiera mi index.php ale gdy wpiszę ip/index.php albo domenę to jest ok. Dodam że pobiera source pliku .php ! czy ktoś wie jak to rozwiązać?
Korzystam z Apache2 na ubuntu-10.04 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 24 Pomógł: 3 Dołączył: 21.01.2008 Skąd: Gdańsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dodaj typ mime (php) w pliku konfiguracji apache, lub wystąpił jakiś błąd przy instalacji php. Czuję że bardziej to drugie, więc odinstaluj i zainstaluj na nowo, po tym zobacz czy nie było żadnych errorów
![]() Ten post edytował lejs 24.02.2011, 20:26:42 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 95 Pomógł: 1 Dołączył: 22.09.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dodaj typ mime (php) w pliku konfiguracji apache, lub musisz skompilować na nowo php. Czuję że bardziej to drugie ![]() Php instalowane z paczki. Dopiero raczkuje w linuxie. Mógł byś mi powiedzieć/dać link gdzie znajdę typy mime ? I czy skompilować na nowo czy to znaczy przeinstalować ? @edit już odinstalowywałem i instalowałem php nic nie dało :/ pewnie jakieś pliki konfiguracyjne zostały stare. Ten post edytował matiszon 24.02.2011, 20:31:28 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 24 Pomógł: 3 Dołączył: 21.01.2008 Skąd: Gdańsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Okazało się że to było coś z operą, bo po tej reinstalacji na innych przeglądarkach działało.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 06:47 |