![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 50 Pomógł: 0 Dołączył: 3.04.2004 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Witam !
Wiem juz jak wstawiać bannery, linki tekstowe, ale nie umiem dodać POP-UNDERA całej strony. Jak co mam to zapisać. Jako banner zewnętrzny ? wewnętrzny ? nie mam pojęcia póbowałem wiele razy i nic. Po proatu chce aby był pop-under drugiej mojej strony. Aby wszystko sie ładowało jak normalna strona. Jak to zrobić pokolei ? Pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 636 Pomógł: 0 Dołączył: 22.10.2003 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nie rozumiem cie do konca... z tego co mi sie wydawalo popunder to:
Cytat PopUnder to reklama otwierająca się (bez udziału użytkownika) w nowym okienku przeglądarki. Okienko z reklamą wyświetla się pod twoją stroną, więc nie wzbudzasz u odwiedzającego negatywnych odczuć. Pop-under jest lepiej akceptowany przez internautów niż pop-up czy systemy banerowe, gdyż nie jest nachalną formą reklamy. W przeciwieństwie do pop-up osoby trafiające na twoją stronę poprzez PopUnder nie zamykają jej, lecz interesują się jej zawartością.
przyklad: [xml:1:372496a634]<html> <head> <script type="text/javascript"> function popunder(adres) { okno = window.open(adres,'', 'width=350,height=350'); okno.blur(); } </script> </head> <body> <script type="text/javascript"> popunder('test.htm'); </script> </body> </html> [/xml:1:372496a634] |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 50 Pomógł: 0 Dołączył: 3.04.2004 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Czyli co w PHPADSNEW można wyświtlac bannery na stronie, bannery w formie pop-upa popundera, linki tekstowe.
Ale ja chce pop-under całej strony. Aby sie otwierała cała przeglądarka i tam ładowała cała strona ani tylko banner. Czyli w phpadsnew nie da sie tego ? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 2.10.2025 - 16:38 |