![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 18.02.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zlecę wykonanie dużego serwisu bukmacherskiego ( konkursy typerów, newsy, forum itp.)
Przed pracą wpłacę zaliczkę, np. 1000zł i spiszemy umowę z zakresem pracy, terminami i kwotami wynagrodzenia, dlatego nie przyjmuję osób niepoważnych lub bez dużego doświadczenia w tworzeniu stron www w php/mysql - umowa przewiduje kary za niewywiązanie się z umowy/terminu. Szukam: osoby z Trójmiasta lub okolic, doświadczonej w tworzeniu stron www php, mysql Wynagrodzenie: do 6.000zł Termin realizacji: 5-6 tygodni Kontakt i więcej informacji: na PW |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 14.03.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Proponuję jakiegoś studenta może postawi to na joomli
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 20 Pomógł: 5 Dołączył: 11.04.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 59 Pomógł: 9 Dołączył: 16.06.2007 Skąd: Bytom Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Niektorzy ludzie sa smieszni
![]() -------------------- Odpowiedziałem? Pewnie streamuję http://livecoding.tv/galileoprime.
Chcesz abym odpowiedział właśnie na Twoje pytanie? Napisz do mnie wiadomość prywatną, prócz odpowiedzi możesz zobaczyć jak rozwiązuję Twój problem. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 273 Pomógł: 21 Dołączył: 28.11.2010 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Proponuję jakiegoś studenta może postawi to na joomli heh ![]() albo szukać chętnego na zlecenia.przez.sret ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 13 Pomógł: 0 Dołączył: 7.02.2006 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Zlecę wykonanie dużego serwisu bukmacherskiego ( konkursy typerów, newsy, forum itp.) Przed pracą wpłacę zaliczkę, np. 1000zł i spiszemy umowę z zakresem pracy, terminami i kwotami wynagrodzenia, dlatego nie przyjmuję osób niepoważnych lub bez dużego doświadczenia w tworzeniu stron www w php/mysql - umowa przewiduje kary za niewywiązanie się z umowy/terminu. Szukam: osoby z Trójmiasta lub okolic, doświadczonej w tworzeniu stron www php, mysql Wynagrodzenie: do 6.000zł Termin realizacji: 5-6 tygodni Kontakt i więcej informacji: na PW Farumowicze sobie tu żartują, ale chcieli powiedzieć, że za 6.000 tego się nie da zrobić, prędzej za 60.000,- Możesz spróbować zrobić to studentem, jak chcesz "żeby było" bo robisz to za jakieś dofinansowanie z EU(takich straszydeł ostatnio coraz więcej), ale jeśli chcesz mieć coś co działa, to radzę zmienić budżet, albo sobie darować. Ten post edytował michalszelag 18.02.2011, 20:37:52 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 148 Pomógł: 230 Dołączył: 26.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Trochę przesadzacie. Za mało tu jest informacji, żeby powiedzieć, że 6000 zł to za mała kwota. Ja proponuję autorowi przesłać pełny opis zlecenia, a nie "duży serwis bukmacherski". Wtedy na pewno będzie wszystko wiadome.
-------------------- ET LINGUA EIUS LOQUETUR IUDICIUM
|
|
|
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 18.02.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
cielesne? Ja wiem, że terminy są ważne, ale bez przesady. w każdej poważnej umowie są kary np. za każdy dzień zwłoki 50zł, to normalne, widać że sie z tym jeszcze nie spotkałeś ![]() jak raz w życiu w umowie nie miałem przewidzianej kary to student do dziś nie zrobił, a zaliczkę 1500zl ukradł, więc to nie takie głupie co nie ? jak jest umowa, podpis, dowód osobisty z numerem to jest potem i Sąd Grodzki, a jak ktoś jest poważny to robi i wszyscy jesteśmy ludźmi więc jak widać pracę to bez problemu nawet kilka tygodni przedłużałem zlecenia. bez przesady, 6000zl to dobra cena, w koncu to tylko podstawowy konkurs typerów jakich wiele (np. gotowe skrypty na "typera") połączony z newsami, forum, statystykami zysków z typów... |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 20 Pomógł: 5 Dołączył: 11.04.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
w każdej poważnej umowie są kary np. za każdy dzień zwłoki 50zł, to normalne, widać że sie z tym jeszcze nie spotkałeś ![]() jak raz w życiu w umowie nie miałem przewidzianej kary to student do dziś nie zrobił, a zaliczkę 1500zl ukradł, więc to nie takie głupie co nie ? jak jest umowa, podpis, dowód osobisty z numerem to jest potem i Sąd Grodzki, a jak ktoś jest poważny to robi i wszyscy jesteśmy ludźmi więc jak widać pracę to bez problemu nawet kilka tygodni przedłużałem zlecenia. bez przesady, 6000zl to dobra cena, w koncu to tylko podstawowy konkurs typerów jakich wiele (np. gotowe skrypty na "typera") połączony z newsami, forum, statystykami zysków z typów... Ja mam tego świadomość, ale dla "odłoszeniodawcy" ważniejsze było poinfrmowanie o karze niż o szczegółach projektu. Głównie o ten aspekt sprawy mi chodziło. |
|
|
![]()
|
|
kto to odłoszeniodawca ?
celowo informuję o podpisaniu umowy i kary, żeby nie odbierać zgłoszeń 17 latków itp. bez doświadczenia, na których straciłem już raz czas i pieniądze, jak ktoś jest poważny to wie że każda umowa ma kary i terminy |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 258 Pomógł: 17 Dołączył: 22.05.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ale z nas fanatycy/pracoholicy niedziela a ile ludzi na forum
![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 91 Pomógł: 13 Dołączył: 23.08.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 320 Pomógł: 29 Dołączył: 3.04.2010 Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
bez przesady, 6000zl to dobra cena, w koncu to tylko podstawowy konkurs typerów jakich wiele (np. gotowe skrypty na "typera") połączony z newsami, forum, statystykami zysków z typów... To proszę, goolg,e manuale i jedziesz! Nauczysz się PHP, na 100% twój pracodwca będzie Ci przedłużał terminy, staniesz się na tyle doświadczony, że przepiszesz gkod swojego serwisu 10 razy, aż do czasu kiedy zrezygnujesz i zapłacisz komuś o jedno zero więcej. Szukajsz poważnego programisty - bądź poważnym pracodawcą. kto to odłoszeniodawca ? celowo informuję o podpisaniu umowy i kary, żeby nie odbierać zgłoszeń 17 latków itp. bez doświadczenia, na których straciłem już raz czas i pieniądze, jak ktoś jest poważny to wie że każda umowa ma kary i terminy Jesteś zajebisty. Naprawdę. Palce przesunęły się o 2 klawisze, a ty musisz po nim "pojechać"... |
|
|
![]()
|
|
nie mam pracodawcy, jestem na tyle zaradny że sam na siebie zarabiam i nie narzekam
![]() skoro 6.000zl to malo za cos tak prostego jak konkurs typera + newsy to fajne masz pojęcie o świecie, widać że dużo nie osiągniesz, żyjesz w świecie gdzie firmy-jelenie powinny płacić po 5.000zł za prostą wizytówkę-www którą potrafią na informatyce 14 latki robić w htmlu. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 592 Pomógł: 62 Dołączył: 3.08.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
najeżdżacie na @blancho, a nie znacie nawet specyfikacji.
Jesli ktos faktycznie umiałby napisac ten portal załózmy w 3-4 tygodnie, to 6000zł nie są złe pieniądze. Ale wszystko zależy od specyfikacji. -------------------- :]
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 673 Pomógł: 106 Dołączył: 31.12.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nie mam pracodawcy, jestem na tyle zaradny że sam na siebie zarabiam i nie narzekam ![]() skoro 6.000zl to malo za cos tak prostego jak konkurs typera + newsy to fajne masz pojęcie o świecie, widać że dużo nie osiągniesz, żyjesz w świecie gdzie firmy-jelenie powinny płacić po 5.000zł za prostą wizytówkę-www którą potrafią na informatyce 14 latki robić w htmlu. @rzymek01, po tej wiadomości mamy już do tego pełne prawo ![]() btw. "celowo informuję o podpisaniu umowy i kary, żeby nie odbierać zgłoszeń 17 latków itp." "którą potrafią na informatyce 14 latki robić w htmlu" coś nasz autor postu niezdecydowany ![]() choć fakt, co do ceny nie wiadomo czy mało czy dużo - zależy co się w specyfikacji kryje (ale zgaduję, że jednak coś bardziej czasochłonnego). -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 17:43 |