![]() |
![]() ![]() |
![]() |
-Gość- |
![]()
|
Goście ![]() |
Kod Warning: mysql_num_rows(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /x/x/x/x/x.php on line 101 i inne..... mysql_error() wyświetla podobny tekst, takie coś pojawia się co jakiś czas na funkcjach takich jak: mysql_fetch_row, mysql_query, mysql_real_escape_string. Tłumiłem to atem(@), lecz okazało się, że te błędy nie współpracują z kontami użytkowników i oni wpadają w różne błędy. Dałoby radę zapobiec takim błędom? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 47 Pomógł: 1 Dołączył: 29.01.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To jakiś CMS? Błąd świadczy o tym, że zapytanie do bazy jest nieprawidłowe.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 495 Pomógł: 245 Dołączył: 1.07.2009 Skąd: Bydgoszcz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ten błąd oznacza, że masz niepoprawne zapytanie do bazy. @ powoduje jedynie, że błąd nie zostanie zwrócony przez przeglądarkę. Pokaż kod, zapytania i strukturę bazy to może coś wymyślimy.
|
|
|
-Gość- |
![]()
|
Goście ![]() |
Wiem co to za błąd, czytałem na PHPedi o nim, zanim napisałem ten temat. Niestety, żadna z wymienionych tam przyczyn nie pasuje do mnie. Gdyby to był błąd zapytania, to ostrzeżenie pojawiałoby się za każdym razem, kiedy jest wywoływane, ale tak nie jest. Kod z tamtego błędu wygląda tak:
Struktura tabeli poki_pc: id | nazwa | numer | pozycja | wlasciciel Dodam, że na starym hostingu, darmowym hostingu nic się nie działo. Przerzuciłem się na płatny, teraz zauważam te błędy już są przeszkodą w poprawnym działaniu mojego serwisu. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 380 Pomógł: 59 Dołączył: 24.04.2010 Skąd: London Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
coz ten kod ma za zadanie zrobic? zwrocic pozycje, ale co to jest $poki hmm moze wiecej kodu?
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 18:09 |