![]() |
![]() ![]() |
![]() |
-zizou2804- |
![]()
|
Goście ![]() |
Witam,
Nie śmiejcie się z mojej wiedzy na temat php ![]() Tworzę stronę na której bardzo często użytkownicy wypełniają formularze. Po pewnym czasie podczas wpisywania wyrazu w pole formularza wyświetlają się propozycje wypełnienia na podstawie wcześniejszych wprowadzeń. Jak się tego pozbyć ? Gdzie to jest zapamiętywane ? Z góry bardzo dziękuję za odpowiedź. Pozdrawiam zizou2804 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 183 Pomógł: 24 Dołączył: 4.12.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
jaka przeglądarka?
po stronie serwera czy z js nie można tego usunąć, co najwyżej zapobiec ustawiając unikalne, różne nazwy pół -------------------- kAlmAcetA
|
|
|
-zizou2804- |
![]()
|
Goście ![]() |
Nie możliwe że się nie da.
Przeglądarka firefox. A kasowanie ciasteczka albo czegoś ? Musi być na to sposób ![]() |
|
|
-zizou2804- |
![]()
|
Goście ![]() |
Dobra wyczaiłem rozwiązanie.
W polu input formularza trzeba dodać autocomplete="off" A więc np. <input type="text" name="odp" autocomplete="off"> Wiedziałem, że się da, ale nie wiedziałem że tak prosto ![]() Pozdrawiam zizou2804 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 183 Pomógł: 24 Dołączył: 4.12.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
widze że nie za bardzo rozumiesz odpowiedź moją:
- użytkownik może sam sobie usunąć jest coś takiego jak wyczyść historie przeglądania czy coś - nie możesz Ty nic użytkownikowi usunąć z js czy php czy ... edit: twoje rozwiązanie - życze powodzenia. Ten post edytował kalmaceta 24.01.2011, 19:54:48 -------------------- kAlmAcetA
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 10:42 |