Witaj Gościu! ( Zaloguj | Rejestruj )

Forum PHP.pl

Closed TopicStart new topic
> [www] Prośba o ocenę i wycenę strony
klszw
post 23.01.2011, 21:54:33
Post #1

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (0%)
-----

Cześć

Pracuję w firmie montującej elektronikę i szef zlecił mi wykonanie strony internetowej. Proszę o ocenę funkcjonalności strony, oraz o podpowiedź ile mogę skasować za wykonanie poniżej opisanej roboty.

Stronę postanowiłem oprzeć na systemie CMS. Do tego wykorzystałem niestandardową skórkę oraz przeprowadziłem kosmetyczne zmiany w kodzie.
Strona, na chwilę obecną jest wypełniona głównie przykładowym tekstem. Ilość kategorii strony pozostanie ta sama.
Wszystkie podstrony zostaną wypełnione tekstem według życzenia właściciela firmy, łącznie ze sklepem "internetowym" (zwykła oferta z formularzem kontaktowym, bez skryptu sklepu). Sklep "internetowy" zostanie wypełniony kilkunastoma działami, do każdego z nich po kilka przedmiotów z opisem i zdjęciami wykonanymi przeze mnie.

Mimo, że strona jest oparta na CMS, mój szef życzy sobie bym na bieżąco aktualizował zawartość na stronie, głównie dział z ofertą- czyli uzupełnianie o nowe przedmioty, redagowanie opisów i wykonywanie zdjęć.

Jak strona się komponuje biorąc pod uwagę jej przeznaczenie- co ująć, a co dodać?

Ile wziąć pieniędzy: za samo wykonanie strony opartej na CMS- jednorazowo, oraz za aktualizację strony- miesięcznie? Oczywiście, biorąc pod uwagę, że nie jestem profesjonalnym webmasterem.

Oto adres strony:/ciach/ - jest to projekt strony, docelowo strona w ramach zlecenia zostanie umieszczona na innym serwerze.
Powód edycji: [Spawnm]:
Go to the top of the page
+Quote Post
Spawnm
post 23.01.2011, 22:50:12
Post #2

Grupa: Moderatorzy

Nie prowadzimy wycen.
Go to the top of the page
+Quote Post

Closed TopicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

RSS Wersja Lo-Fi Aktualny czas: 16.07.2025 - 13:09