![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 23.01.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cześć
Pracuję w firmie montującej elektronikę i szef zlecił mi wykonanie strony internetowej. Proszę o ocenę funkcjonalności strony, oraz o podpowiedź ile mogę skasować za wykonanie poniżej opisanej roboty. Stronę postanowiłem oprzeć na systemie CMS. Do tego wykorzystałem niestandardową skórkę oraz przeprowadziłem kosmetyczne zmiany w kodzie. Strona, na chwilę obecną jest wypełniona głównie przykładowym tekstem. Ilość kategorii strony pozostanie ta sama. Wszystkie podstrony zostaną wypełnione tekstem według życzenia właściciela firmy, łącznie ze sklepem "internetowym" (zwykła oferta z formularzem kontaktowym, bez skryptu sklepu). Sklep "internetowy" zostanie wypełniony kilkunastoma działami, do każdego z nich po kilka przedmiotów z opisem i zdjęciami wykonanymi przeze mnie. Mimo, że strona jest oparta na CMS, mój szef życzy sobie bym na bieżąco aktualizował zawartość na stronie, głównie dział z ofertą- czyli uzupełnianie o nowe przedmioty, redagowanie opisów i wykonywanie zdjęć. Jak strona się komponuje biorąc pod uwagę jej przeznaczenie- co ująć, a co dodać? Ile wziąć pieniędzy: za samo wykonanie strony opartej na CMS- jednorazowo, oraz za aktualizację strony- miesięcznie? Oczywiście, biorąc pod uwagę, że nie jestem profesjonalnym webmasterem. Oto adres strony:/ciach/ - jest to projekt strony, docelowo strona w ramach zlecenia zostanie umieszczona na innym serwerze.
Powód edycji: [Spawnm]:
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 069 Pomógł: 497 Dołączył: 11.05.2007 Skąd: Warszawa ![]() |
Nie prowadzimy wycen.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 16.07.2025 - 13:09 |