![]() |
![]() ![]() |
![]() |
-Kusiorks- |
![]()
|
Goście ![]() |
Witam za czołem pisac o taka byle jaka na razie gre via www żeby pod szkolic sie w Jezyku php lecz jak narazie słabo mi to idzie MAM taki problem poniewaz juz 2 dzień sie mecze i nie daje rady z funkcja update w mysql poniewaz chce zrobic jak narazie cos takiego ze jak sie kliknie w przycisk przyjmij to gracz otrzymuje nawet odrazu np 20$ i własnie nie chce mi dodawać pomożecie o to kod
Wiem że robie to troszke na sępa ale naprawdę juz troszke to robie zalezy mi na poprawieniu kodu od linijki 56 do 67. Pozdrawiam i licze na szybką oraz działającą odpowiedz. (IMG:style_emoticons/default/snitch.gif) |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 455 Pomógł: 69 Dołączył: 23.10.2004 Skąd: Oświęcim Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Po pierwsze: zanim użyjesz $_POST[ 'ilosc' ], to sprawdź czy w ogóle istnieje.
Po drugie: |
|
|
-Kusiorks- |
![]()
|
Goście ![]() |
Dzieki za szybką odp po wklejeniu 2 punktu wyskakuje taki bład a nawet błedy
Parse error: syntax error, unexpected T_ENCAPSED_AND_WHITESPACE, expecting T_STRING or T_VARIABLE or T_NUM_STRING in /virtual/o/n/ontoru.ugu.pl/zlecenia.php on line 63 A z pierwszym 1 to nie za bardzo jaże wiem za to co teraz powiem zostane na maksa skrytykowany ale czy mógłbys mi ten kod tak poprawic aby smigał |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Administratorzy Postów: 1 552 Pomógł: 211 Dołączył: 7.07.2009 Skąd: NJ ![]() |
Forum to nie parser! To nie też jest miejsce na gotowce. Zamykam.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 16:00 |