![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 159 Pomógł: 0 Dołączył: 21.12.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Więc mam coś takiego plik index.php
w divie otwierają się podstrony
w innym divie otwiera się menu lewe a w nim takie linki
fragment toplista_sql_test.php
Więc toplista_sql_test.php (jest includowana do index.php) wysyła dane (poarametry) a GET w index.php to odbiera i wychodzi z case bądź próbuje otworzyć stronę której nie w case albo otwiera bezpośrednio toplista_sql_test.php po kliknięciu w daną czynność stąd próba wrzucenia tego w POST aby tylko podstrony ładowały się metodą GET. Takie mam założenia i jeśli źle robię ładowanie podstron proszę o wskazówki jak to inaczej zrobić. Czy wszystkie dane w jednym pliku (wówczas na warunkach i case) Buduje pełny Panel Administracyjny (modułowy) tak aby jeśli klient będzie chciał mieć tylko Artykuły, Galerie, Formularz kontaktowy to nie mam sensu ładować mu rand image, rotator bannerów z którego jestem bardzo dumny (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Dodajemy banner możemy wybrać w jakich dniach czy godzinach ma być wyświetlany, podział bannerów na miejsca w których mają być wyświetlane (stopka, lewe meny, prawe menu) klienet może wykupić go na zasadzie odsłon z podziałem w jakich dniach tygodnia i w jakich godzinach , ilości dni (od do) z podziałem w jakich dniach tygodnia i w jakich godzinach i oczywiście ilości kliknięć z podziałem w jakich dniach tygodnia i w jakich godzinach i wszystko ładnie działa. Wracając proszę o pomoc jak to rozwiązać Stoję w miejscu bo muszę mieć możliwość edycji rekordów z PA nie koniecznie metodą GET chyba że macie inny ciekawy pomysł jak to zrobić aby inną metodą ładowały się moduły (podstrony) Panelu Administracyjnego (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 19:57 |