![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 150 Pomógł: 3 Dołączył: 30.10.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Stworzylem klase Session
i w niej metody przykladowe:
NIe wiem czemu nie łączy mi z baza danych oraz czemu wypisuje ze nie rozpoznaje zapytania query SQLSTATE[28000] [1045] Access denied for user 'ODBC'@'localhost' (using password: NO) Fatal error: Call to a member function query() on a non-object in C:\xampp\htdocs\pobieralnia\user\include\class_session.php on line 166 Dane do mysql dobre bo wcześniej się łączyłem i łączyło mi przez PDO skoro select w pdo wywoluje sie za pomoca query. ? Ten post edytował tabbi 24.12.2010, 21:33:55 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 113 Pomógł: 19 Dołączył: 2.08.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam nadzieje ze to nie jest listing 1 do 1 z twojego pliku class_session.php bo jak tak to masz kilka błędów. Jak nie jest to zrób print_r($this->_db) na początku metody open, zobacz czy dane są prawidłowe i czy się w ogóle wyświetla. Jak nie to przerzuć łączenie z PDO do konstruktora klasy, bo pewnie nie wywołuje ci się metoda open.
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 01:48 |