![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 51 Pomógł: 0 Dołączył: 16.03.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zapewne prosty do bólu problem ale odpowiedzi na niego to ja nie znam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) mianowicie chodzi o to, jak można nastawić np. klawisz zaloguj się aby po wpisaniu w inputach loginu i hasła naciskając enter odwoływał się do tego przycisku i żeby można było przejść proces np. logowania bez klikania w ten przycisk?
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 476 Pomógł: 1306 Dołączył: 6.08.2006 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
O ile nie masz jakiegoś dziwnego formularza, to powinno to być domyślnie obsługiwane - pokaż kod.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 51 Pomógł: 0 Dołączył: 16.03.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nie mam przycisku submit - tylko jest nim a href, czy mozna a hrefa jakos przerobic?(IMG:style_emoticons/default/questionmark.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 350 Pomógł: 512 Dołączył: 4.01.2009 Skąd: Wrocław / Świdnica Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Przeglądarki same zainterpelowały taką funkcję, chyba, że dane muszą być wpisane i dopiero wtedy 'enter' działa tak jak opisałeś. Wtedy: http://jsfiddle.net/yQUDx/
--edit-- Zanim napisałem kod, widzę, że się pozmieniało (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Popraw delikatnie kod, który Ci podałem w linku i powinno chodzić (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ten post edytował kamil4u 17.12.2010, 17:09:58 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 476 Pomógł: 1306 Dołączył: 6.08.2006 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Podstawowe pytanie: dlaczego do cholery masz element A, zamiast INPUT/BUTTON?
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.09.2025 - 12:42 |