![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 37 Pomógł: 0 Dołączył: 20.12.2009 Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
możecie mi powiedzieć, dlaczego odznaczenie tego co w klamrach
wykłada mi cały skrypt? :-) thx
ten program ma mi generować nowy katalog i umieszczać w nim kolejne litery z rozbitego ciągu znaków. W każdym pliku po jednej nowej literze. Nie pytajcie się mnie dlaczego tak właśnie chcę. Muszę trochę pozmieniać wszystko chodzi o to żeby tak... w 1 pliku było J potem Je potem Jes potem Jest potem Jeste potem Jestem... chodzi o to, żeby kolejne podstrony przeładowywały się same do siebie i taki bajer :-). Ale mam duży problem z wykonaniem tego jakże ciekawego projektu. Jeśli możecie mi pomóc to serdeczne dzięki! :-) Pozdrawiam! Kuba |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 36 559 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Cytat wykłada mi cały skrypt? :-) A czymze objawia się to wykladanie?Zanim odpowiesz mi na to skomplikowane pytanie, zapoznaj sie z tym tematem: Temat: Jak poprawnie zada pytanie i zastosuj do porad tam podanych. Dopiero potem odpisz |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 37 Pomógł: 0 Dołączył: 20.12.2009 Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
po prostu nie pokazuje nic... biała strona html bez ani jednego znaczku
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 36 559 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Napisze ci jeszcze raz, bo widze masz problem z czytaniem:
Cytat Zanim odpowiesz mi na to skomplikowane pytanie, zapoznaj sie z tym tematem: Gdybys sie zastosowal, to na ekranie zobaczylbys bledy. Nie widzisz, znaczy ze sie nie zastosowales do podanych tam porad.Temat: Jak poprawnie zada pytanie i zastosuj do porad tam podanych. Dopiero potem odpisz Szanuj czas osob, ktore starają ci się pomóc |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 2.10.2025 - 19:32 |