![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 38 Pomógł: 0 Dołączył: 2.04.2010 Skąd: Częstochowa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Otrzymuje taki błąd po wejściu na stronę z logowaniem. Plik check.php:
naglowek.php:
Znalazłem kilka tematów z tym problemem lecz żaden nie pomógł mi rozwiązać problemów. Zmieniałem już kodowanie na ANSI, na UTF-8 bez BOM i nic. W czym może być problem? ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 60 Pomógł: 20 Dołączył: 30.11.2010 Skąd: 127.0.0.1 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Hey ;]
Błąd się pojawia, ponieważ wcześniej, w pliku naglowek.php, wysłałeś tekst do przeglądarki, a następnie, w prawdopodobnie zaincludowanym skrypcie check.php, otwierasz sesję, która próbuje dostać się zamkniętego (wysłanego) nagłówka. Pomóc powinno dodanie ob_start(); na samym początku skryptu naglowek.php, a następnie na jego końcu (bądź końcu ostatniego includowanego skryptu) - ob_end_flush();. Pozdrawiam, mmica //edit: Jeżeli nie includowałeś check.php, a tylko odwoływałeś się do niego, usuń wszystkie znaki przed
Ten post edytował mmica 13.12.2010, 18:54:03 -------------------- "Imagination is more important than knowledge, because knowledge is limited." ~Albert Einstein
<?php $var = array('foo', 'bar'); ?> |
|
|
![]()
|
|
![]() Developer Grupa: Moderatorzy Postów: 3 045 Pomógł: 290 Dołączył: 20.01.2007 ![]() |
Temat na forum poruszany wiele razy. Proszę skorzystać z wyszukiwarki. Zamykam.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 05:01 |